- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canım 5 gün yumurtlama gözükmüş aslında bunu normal karşılıyorlar bugün havuç ye bol bol çatlıyor yumurtaKızlar yardım yaa lütfen
Canım 29 ağustos tarihli 2 tane var biri gündüz biri gece dikkat edersen yani normal mi diyosun havuç ta yerim tabiki aldırayım eşime bugünCanım 5 gün yumurtlama gözükmüş aslında bunu normal karşılıyorlar bugün havuç ye bol bol çatlıyor yumurta
Aynı durumda bende geçen ay oldu kuzum ayda 2 kere yumurtlama oldu ve havuç yiyerek çatladı ama Bebiş olmadı malesefCanım 29 ağustos tarihli 2 tane var biri gündüz biri gece dikkat edersen yani normal mi diyosun havuç ta yerim tabiki aldırayım eşime bugün
24-26--28-29 Değerlendirdik canım dün yok bugün olmasın mı yani ayy benimde umudum kırıldı artık sıkıldım yaaAynı durumda bende geçen ay oldu kuzum ayda 2 kere yumurtlama oldu ve havuç yiyerek çatladı ama Bebiş olmadı malesefherşeyi yapıyoruz uygun hale getiriyoruz yine yok sen bugün değerlendirme eğer dün ve önceki gün değerlendirmişsen
Normalde en fazla 3 gün sürer benimki 4. Günde pik çıkınca kafam karıştı bugün yapsam mı elimde kalan son testBenim 3 gün sürmüştü, bazı aylar oluyor canim
Stres yapma canım, yarın yaparsın bugün yaptıysanNormalde en fazla 3 gün sürer benimki 4. Günde pik çıkınca kafam karıştı bugün yapsam mı elimde kalan son test
Bugün yapmadım canım dün yaptım en son su içmeden bekliyorum yapsam mı yapmasam mı yapmayım yaaStres yapma canım, yarın yaparsın bugün yaptıysan
Canım dün ilişki olmadıysa bugün son testini yap bakalım ne durumdaBugün yapmadım canım dün yaptım en son su içmeden bekliyorum yapsam mı yapmasam mı yapmayım yaa
Doğru diyosun bi yapim son test bu ya herru ya merru bakalım ne olacak su da içmemiştim iyiki içmemişim yapmaya gidiyorumCanım dün ilişki olmadıysa bugün son testini yap bakalım ne durumda
Bekliyorum canım mutlakaDoğru diyosun bi yapim son test bu ya herru ya merru bakalım ne olacak su da içmemiştim iyiki içmemişim yapmaya gidiyorum
İyiki yapmışım bide bunun stresini yaşıcaktım silik çıktı hemen bakmadım bilerek bekledim ama ilk damlattığımda anlamıştım direk ikisi aynı anda belirmeye başlıyordu 3 gündür sevindim yani beklemek istedim iyice fotosu da şimdi çektimBekliyorum canım mutlaka
Hayır kuzum çatlamışş hadi gözün Aydınİyiki yapmışım bide bunun stresini yaşıcaktım silik çıktı hemen bakmadım bilerek bekledim ama ilk damlattığımda anlamıştım direk ikisi aynı anda belirmeye başlıyordu 3 gündür sevindim yani beklemek istedim iyice fotosu da şimdi çektim(farklı ışıkta ve flaşlı çektim gözüm korktu yaa ) koyu felan dersin diye
Sürekli koyu çıkıyorsa çatlamama sorunu var ozaman eğer adete yakınsan ve böyle koyu devam ediyorsa gebesin ozaman ha adetine daha varsa ozaman yumurtlamış ama yumurtan çatlamamış demek dir nekadar yardımcı oldum bilmiyorumKızlar testlerim silikleşmiyor son 1 tane testin kaldı onu da bugün mü yapayım yarın mı bilemiyorum pko sorunum yok ama Adetlerim pek düzenli değil ama belli bi döngüsü var 35-40 gibi diyebilirim.... Geç yumurtlama oldu o kesin de 3 gün ( 30 ağustos gece yaptığım var Ya onu yapmadan 5 dk yarım saat önce 2 bardak su içmiştim hatta yine de kopkoyu) PİK GÜNĞM HANGİSİ SİZCE KAFAM KARIŞTI
İyi bari çatlamışİyiki yapmışım bide bunun stresini yaşıcaktım silik çıktı hemen bakmadım bilerek bekledim ama ilk damlattığımda anlamıştım direk ikisi aynı anda belirmeye başlıyordu 3 gündür sevindim yani beklemek istedim iyice fotosu da şimdi çektim(farklı ışıkta ve flaşlı çektim gözüm korktu yaa ) koyu felan dersin diye
Valla yeni gördüm canım değerlendirdik bileHayır kuzum çatlamışş hadi gözün Aydın
bugün altın gün mutlaka değerlendir mutlaka
Ayrıca eşine bugün bol bol muz ve ceviz yedir 2 saat sonra ilişki olsun mutlaka daha kaliteli olsun diye doktorum öyle demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?