- 26 Eylül 2024
- 1.164
- 387
- 38
- 28
- Konu Sahibi Biranneadayi2024
-
Pik görünüyor, değerlendirin.Selam kızlar, ovulasyon testlerimi yukluyorum ustteki innovita alttaki bir gebenin günlüğü.
Daha once hic boyle gormedim kendi testimde hep burda gormustum. Pik mi pike yakin mi sizce yorumlarinizi merak ettim. Dun degerlendirmistik bugun de mi degerlendirmeliyiz yoksa ara verip yarin mi sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Pcos var bende. Gecen ay klomen kullandim 28 gunde regli olmustum (normalde minimum 32 bazen 40 gunu buluyordu reglim korunmasiz iliskilere basladigimdan beri) . Bu ay klomen kullanmadim. Ovulasyon takip ediyordum.
Pik canım daha ne kadar olsun kızSelam kızlar, ovulasyon testlerimi yukluyorum ustteki innovita alttaki bir gebenin günlüğü.
Daha once hic boyle gormedim kendi testimde hep burda gormustum. Pik mi pike yakin mi sizce yorumlarinizi merak ettim. Dun degerlendirmistik bugun de mi degerlendirmeliyiz yoksa ara verip yarin mi sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Pcos var bende. Gecen ay klomen kullandim 28 gunde regli olmustum (normalde minimum 32 bazen 40 gunu buluyordu reglim korunmasiz iliskilere basladigimdan beri) . Bu ay klomen kullanmadim. Ovulasyon takip ediyordum.
Ay ilk kez gorunce emin olamadimPik canım daha ne kadar olsun kız
Evet pik kaçıncı günün bugün? Bende de pcos var o sebepten merak ettimSelam kızlar, ovulasyon testlerimi yukluyorum ustteki innovita alttaki bir gebenin günlüğü.
Morfoloji yuzde 1 cikmisti ama sayilari hareketi vs iyimis doktor proxeed vermisti subattan beri kullaniyor arada atladigi oldu ama 4 kutu bitirdi yine de.Testiniz pik . Eşinizde sperm sorunu yokta 2-3 gün değerlendirin
17. Gun pik gordum bugun 18 hala koyuEvet pik kaçıncı günün bugün? Bende de pcos var o sebepten merak ettim
İ17. Gun pik gordum bugun 18 hala koyu11. Gunden beri oglen ve aksam yapiyorum testi chatgpt ile takip ediyorum. Yeni yukseldi iste :)
Bence de devam eder etkisinormalde onceki aylar 21-22 de goruyordum. Nisanda klomen almistim o zaman bile boyle pik gormedim o ay 16. Günde catladigini varsayiyodum biraz koyuydu test ama erken regli oldum 28 gunde. Bence onun etkisi bu ay devam ediyor gibi
Pik olmuş ama bu hali değil,bu halinden sonra çıkan ilk Silik testte ilişki olmalı. Şuan daha çatlamamış. Silik çıkınca çatlamış demek oluyor.Selam kızlar, ovulasyon testlerimi yukluyorum ustteki innovita alttaki bir gebenin günlüğü.
Testi bu şekilde ikisi de koyu olunca mı ilişki degerlendiriyoruzPik görünüyor, değerlendirin.
Evet, öncesi ve çatlamayı da değerlendirmek gerekiyor. Tutan tek seferde de tutuyor.Testi bu şekilde ikisi de koyu olunca mı ilişki degerlendiriyoruz
Yani tam koyuya yakin ve tam köyü olduğu zamanlar önemli teşekkür ederimEvet, öncesi ve çatlamayı da değerlendirmek gerekiyor. Tutan tek seferde de tutuyor.
Cuma cumartesi pazar degerlendirdik bugun az daha silikti aksam bakicam tekrar, yarin ara verip sali devam edicez inşallah zamanlama dogru olurPik olmuş ama bu hali değil,bu halinden sonra çıkan ilk Silik testte ilişki olmalı. Şuan daha çatlamamış. Silik çıkınca çatlamış demek oluyor.
Sizce benimki de pik mi veya pik olmaya yaklaşıyor mu sabah 11.30 da yaptım testi her gün aynı saatte yapıyorum bugün böyle çıktıPik görünüyor, değerlendirin.
Evet pike yakın duruyor. Akşam tekrarlayın isterseniz testinizi belki pik olurSizce benimki de pik mi veya pik olmaya yaklaşıyor mu sabah 11.30 da yaptım testi her gün aynı saatte yapıyorum bugün böyle çıktı
Bu bugün yaptığım test yeni yaptım dün yaptığım daha silikti Buda dünki adetim biteli 7. GünBenim testime de bakabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?