Ovulasyon testim sizce pik mi? (Pcos)

Biranneadayi2024

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
1.164
387
38
28
Selam kızlar, ovulasyon testlerimi yukluyorum ustteki innovita alttaki bir gebenin günlüğü.
Daha once hic boyle gormedim kendi testimde hep burda gormustum. Pik mi pike yakin mi sizce yorumlarinizi merak ettim. Dun degerlendirmistik bugun de mi degerlendirmeliyiz yoksa ara verip yarin mi sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Pcos var bende. Gecen ay klomen kullandim 28 gunde regli olmustum (normalde minimum 32 bazen 40 gunu buluyordu reglim korunmasiz iliskilere basladigimdan beri) . Bu ay klomen kullanmadim. Ovulasyon takip ediyordum.

Eklentiler

• IMG_20250524_143704.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 160
Pik görünüyor, değerlendirin.

Pik canım daha ne kadar olsun kız

Evet pik kaçıncı günün bugün? Bende de pcos var o sebepten merak ettim

Evet pik kaçıncı günün bugün? Bende de pcos var o sebepten merak ettim
17. Gun pik gordum bugun 18 hala koyu 11. Gunden beri oglen ve aksam yapiyorum testi chatgpt ile takip ediyorum. Yeni yukseldi iste :)
normalde onceki aylar 21-22 de goruyordum. Nisanda klomen almistim o zaman bile boyle pik gormedim o ay 16. Günde catladigini varsayiyodum biraz koyuydu test ama erken regli oldum 28 gunde. Bence onun etkisi bu ay devam ediyor gibi

İ17. Gun pik gordum bugun 18 hala koyu 11. Gunden beri oglen ve aksam yapiyorum testi chatgpt ile takip ediyorum. Yeni yukseldi iste :)
normalde onceki aylar 21-22 de goruyordum. Nisanda klomen almistim o zaman bile boyle pik gormedim o ay 16. Günde catladigini varsayiyodum biraz koyuydu test ama erken regli oldum 28 gunde. Bence onun etkisi bu ay devam ediyor gibi
Bence de devam eder etkisi

Pik olmuş ama bu hali değil,bu halinden sonra çıkan ilk Silik testte ilişki olmalı. Şuan daha çatlamamış. Silik çıkınca çatlamış demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…