• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim sizce pik mi? (Pcos)

Evet 🌸 25 haftalik suan :) test dogruydu o ay gebe kaldim
sizin testi ben innovita olanı aşırı koyu bulmadım ona rağmen gebelik oluşmuş pikmiş demek ki. sizce benim testler nasıl dış gözle bir yorumlama yapabilir misiniz pik olmuş mu çatlamış mı vs.
WhatsApp Image 2025-10-30 at 10.11.45 (1).webp

sizin testi ben innovita olanı aşırı koyu bulmadım ona rağmen gebelik oluşmuş pikmiş demek ki. sizce benim testler nasıl dış gözle bir yorumlama yapabilir misiniz pik olmuş mu çatlamış mı vs.Eki Görüntüle 3667265
Evet inovita olan degil digerinde t koyuydu benimkinde. Ben ilk kez pik gormustum.
Sizin hepsi ayni duruyor ama ustten ikinci ve ucuncu t biraz daha koyu diger gunlere gore. Gun asiri degerlendirirseniz ve testi yapmaya devam ederseniz catladigini takip etmis olursunuz suan catlama olmamais bence
Ben cuma aksam biraz koyu gormustum cumsrtesi daha koyu, cuma cumsrtesi pazar denemistik ama sonra pazar ve pazartesi test siliklesmisti

Evet inovita olan degil digerinde t koyuydu benimkinde. Ben ilk kez pik gormustum.
Sizin hepsi ayni duruyor ama ustten ikinci ve ucuncu t biraz daha koyu diger gunlere gore. Gun asiri degerlendirirseniz ve testi yapmaya devam ederseniz catladigini takip etmis olursunuz suan catlama olmamais bence
Ben cuma aksam biraz koyu gormustum cumsrtesi daha koyu, cuma cumsrtesi pazar denemistik ama sonra pazar ve pazartesi test siliklesmisti
Peki kaç gün öyle oldu, benim de ilk defa bu ay böyle koyu oldu pik değil diyorumama sizinki gibi aynı. Bir de öğlen 13.00 te yaptım daha acıktı akşam 10 gibi yaptım aynı sizin gibi cıktı, ertesi gün 14.00 te silikleşmişti. Pik olsa bu kadar kısa sürede silikleşir mi onu da bilemedim açıkcası

Peki kaç gün öyle oldu, benim de ilk defa bu ay böyle koyu oldu pik değil diyorumama sizinki gibi aynı. Bir de öğlen 13.00 te yaptım daha acıktı akşam 10 gibi yaptım aynı sizin gibi cıktı, ertesi gün 14.00 te silikleşmişti. Pik olsa bu kadar kısa sürede silikleşir mi onu da bilemedim açıkcası
Hatirladigim kadariyla cuma koyulasiyordu cumartesi koyu pazar biraz silikti ovulasyon testi oglen yapilsa az su icilmis idrarla iyi olur diye okumustum

Hatirladigim kadariyla cuma koyulasiyordu cumartesi koyu pazar biraz silikti ovulasyon testi oglen yapilsa az su icilmis idrarla iyi olur diye okumustum
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza bu arada🙏🏻 testim böyle pcos var cok kısa bi süre böyle oldu dediğim gibi sanırım yumurtlamadım ben

Eklentiler

• IMG_3144.webp
    IMG_3144.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 37
anladım canım teşekkürler. hayırlı olsun gebeliğiniz bu arada sağlıkla gelsin inşallah :) benimde sırasıyla cumartesiden başlıyor test sırası. cumartesi pazar pazartesi değerlendirdim diye hatırlıyorum yine de ne olur ne olmaz diye. salı çarşamba değerlendirmedim moralim bozulmuştu. perşembe zaten test yapmadım fayda yok nasıl olsa diye. bugünde cuma işte :/

Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza bu arada🙏🏻 testim böyle pcos var cok kısa bi süre böyle oldu dediğim gibi sanırım yumurtlamadım ben
Tesekkur ederim amin inşallah, Allah size de tez zamanda nasip etsin :)
Yumurta catlamamis ama siz takibi birakmayin gec catlayabilir benim dongumun 18. Gunudne catladi

anladım canım teşekkürler. hayırlı olsun gebeliğiniz bu arada sağlıkla gelsin inşallah :) benimde sırasıyla cumartesiden başlıyor test sırası. cumartesi pazar pazartesi değerlendirdim diye hatırlıyorum yine de ne olur ne olmaz diye. salı çarşamba değerlendirmedim moralim bozulmuştu. perşembe zaten test yapmadım fayda yok nasıl olsa diye. bugünde cuma işte :/
Normalde gun asiri degerlendirmek lazim boyle catlamadigi surece ama olacagi varsa oluyor yani biz ust uste uc gun deneyince sperm kalitesi duser dye endise etmistim ama oldu

Normalde gun asiri degerlendirmek lazim boyle catlamadigi surece ama olacagi varsa oluyor yani biz ust uste uc gun deneyince sperm kalitesi duser dye endise etmistim ama oldu
Perşembe günü yapmadım demiştim az önce yaptım meraktan sırf silikleşmiş. Ama adet günümde yaklaşıyor 1 hafta 10 gün falan var. Acaba perşembe silikleş miydi yoksa bugün mü silikleşti. Hadi dün silikleşti diyelim bugün hala şansım var mı acaba AFA054C7-B92E-4E1B-B277-168C2914589E.webp

Perşembe günü yapmadım demiştim az önce yaptım meraktan sırf silikleşmiş. Ama adet günümde yaklaşıyor 1 hafta 10 gün falan var. Acaba perşembe silikleş miydi yoksa bugün mü silikleşti. Hadi dün silikleşti diyelim bugün hala şansım var mı acaba Eki Görüntüle 3667293
Catladiktan sonra 24 saat sans oluyor diye biliyorum ama kesin diyemeyiz tabi

Back
X