3 gün var daha adetimeGebelik testinde ikinci çizgi kaç dk çıktı birde adetin geciktimi
Anladım istersen beta baktır varsa çıkar yada adetin gecmesini bekle3 gün var daha adetime
Yarın gidicem bakalım idrarda boyleyse beta da Çıkar diye düşünüyorumAnladım istersen beta baktır varsa çıkar yada adetin gecmesini bekle
İnşallah sende vardır bende iki ay önce supelenmistim gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı kan verdim negatif ti yalancı pozitif çıkartıyor bazenYarın gidicem bakalım idrarda boyleyse beta da Çıkar diye düşünüyorum
Akintin felan varmı belirtilerin vsYarın gidicem bakalım idrarda boyleyse beta da Çıkar diye düşünüyorum
Islaklık var belirtilerim şöyle idrara çıkma sık göğüs ağrısı var batma oluyo kasik bacak karında kramp hafif 2 gündür bulantıAkintin felan varmı belirtilerin vs
Bunlar bende de var kasık ağrım bacaklarıma vuruyor benim bulantım 6 haftalıkken başlıyor ama bulantın psikolojik de olabilir senin en iyisi dedin gibi kan verIslaklık var belirtilerim şöyle idrara çıkma sık göğüs ağrısı var batma oluyo kasik bacak karında kramp hafif 2 gündür bulantı
İnşallah sende vardır bende iki ay önce supelenmistim gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı kan verdim negatif ti yalancı pozitif çıkartıyor bazen
Yarın gidicem zaten ilk isim oBunlar bende de var kasık ağrım bacaklarıma vuruyor benim bulantım 6 haftalıkken başlıyor ama bulantın psikolojik de olabilir senin en iyisi dedin gibi kan ver
Gebelik testini sabah ilk idrarla mı yaptınız eğer öyleyse gebelik olma ihtimali yüksek bir de erken gebelik testi di mi yaptığınızBenimde bu şekilde bakarmisiniz lütfen Pembe olan ovulasyon diğeri gebelik
Evet ilk idrarla yaptim pembe olan ovulasyon testi gebeliğini ovulasyon testi ile öğrenen çok insan var bende adete 5 gün kala yapmaya başladım oda pozitif cikiyorGebelik testini sabah ilk idrarla mı yaptınız eğer öyleyse gebelik olma ihtimali yüksek bir de erken gebelik testi di mi yaptığınız
Sonucun çıkınca bizede haber verEvet ilk idrarla yaptim pembe olan ovulasyon testi gebeliğini ovulasyon testi ile öğrenen çok insan var bende adete 5 gün kala yapmaya başladım oda pozitif cikiyor
Gebelik testi erken gebelik testi mi yoksa normal miEvet ilk idrarla yaptim pembe olan ovulasyon testi gebeliğini ovulasyon testi ile öğrenen çok insan var bende adete 5 gün kala yapmaya başladım oda pozitif cikiyor
Normal kaset test erken degilGebelik testi erken gebelik testi mi yoksa normal mi
Tm cnmSonucun çıkınca bizede haber ver
İnşallah vardır canım adet tarihinden önce yapıldığında erken gebelik testi öneriyorlar normalde çıkmaz diye ama senin onda da çıkmış hayırlısı olsun inşallahNormal kaset test erken degil
Eger varsa adet öncesinde de çıkan bı çok kadın var stres yapma kafana takma sakın canım inşallah vardırİnşallah vardır canım adet tarihinden önce yapıldığında erken gebelik testi öneriyorlar normalde çıkmaz diye ama senin onda da çıkmış hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canim bugün gidicem test vermeye 3 gündür yapıyorum silik cikiyo hepsi yanlış dejildir herhalde bugün uyandigimda yaptımEger varsa adet öncesinde de çıkan bı çok kadın var stres yapma kafana takma sakın canım inşallah vardır
Aa yok kız çıkmaz herhalde yani sanmıyorum sen kanla netlestir var gibi görünüyorİnşallah canim bugün gidicem test vermeye 3 gündür yapıyorum silik cikiyo hepsi yanlış dejildir herhalde bugün uyandigimda yaptım
Bugun gidicem inşallah 1 2 saate gidierim daha belirgin sanki bugün birde 2 gün kaldı adeteAa yok kız çıkmaz herhalde yani sanmıyorum sen kanla netlestir var gibi görünüyor
Hayırlı olsun kuzum bana da haber ver kız catlarimBugun gidicem inşallah 1 2 saate gidierim daha belirgin sanki bugün birde 2 gün kaldı adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?