Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Islaklık var belirtilerim şöyle idrara çıkma sık göğüs ağrısı var batma oluyo kasik bacak karında kramp hafif 2 gündür bulantı
Bunlar bende de var kasık ağrım bacaklarıma vuruyor benim bulantım 6 haftalıkken başlıyor ama bulantın psikolojik de olabilir senin en iyisi dedin gibi kan ver

İnşallah sende vardır bende iki ay önce supelenmistim gebelik testi yaptım hemen çift çizgi çıktı kan verdim negatif ti yalancı pozitif çıkartıyor bazen

Bunlar bende de var kasık ağrım bacaklarıma vuruyor benim bulantım 6 haftalıkken başlıyor ama bulantın psikolojik de olabilir senin en iyisi dedin gibi kan ver
Yarın gidicem zaten ilk isim o

Gebelik testini sabah ilk idrarla mı yaptınız eğer öyleyse gebelik olma ihtimali yüksek bir de erken gebelik testi di mi yaptığınız
Evet ilk idrarla yaptim pembe olan ovulasyon testi gebeliğini ovulasyon testi ile öğrenen çok insan var bende adete 5 gün kala yapmaya başladım oda pozitif cikiyor

İnşallah vardır canım adet tarihinden önce yapıldığında erken gebelik testi öneriyorlar normalde çıkmaz diye ama senin onda da çıkmış hayırlısı olsun inşallah
Eger varsa adet öncesinde de çıkan bı çok kadın var stres yapma kafana takma sakın canım inşallah vardır

Eger varsa adet öncesinde de çıkan bı çok kadın var stres yapma kafana takma sakın canım inşallah vardır
İnşallah canim bugün gidicem test vermeye 3 gündür yapıyorum silik cikiyo hepsi yanlış dejildir herhalde bugün uyandigimda yaptım

Eklentiler

• IMG-20231223-WA0000.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…