- 17 Mart 2023
- 48
- 7
- 8
- 27
Işığa tutunca görülüyor kontrol çizgisi galiba yaSen goruyormusun çizgiyi ben göremiyorum
Cok uzun bakınca çift çizgi görüyorum bende fazla bakmayalim şasi oluruz vallaIşığa tutunca görülüyor kontrol çizgisi galiba ya
Trendyoldan almıştım daha önce 50li paket almıştım cok memnun kaldım yani âdet bitiminden sonra yavas yavas koyulasacak en fazla 3 gün pik olur ertesi gün de siliklesmesi gerekiyor.bu aldığım 30 taneydi sürekli pozitif cıktı bu ay farklı marka aldım onunla denicemBende ayni markayı kullanıyorum benimkide yeni koyulaşıyor tarihi geçmiş testler de olabilir nerden almıştın canım sen
Yok gibi duruyor canım hasta olmadıysan kan ver bence ne olur ne olmazMerhaba arkadaşlar bugün tekrardan test yaptım yarım saat oldu sadece görülemeyecek kadar hayalet çizgi var oda kendi kontrol çizgisidir kesin artık bebek konusunu bu ay kafamda kapatacağım yoksa içim içimi yiyor
Bende ayni markayı kullanıyorum benimkide yeni koyulaşıyor tarihi geçmiş testler de olabilir nerden almıştın canım se
Ben certain kullanıyorum ama Trendyol dan sipariş verdim çoğu iyi demişBende ayni markayı kullanıyorum benimkide yeni koyulaşıyor tarihi geçmiş testler de olabilir nerden almıştın canım sen
Bende bu ay onunla başladım olmazsa daha da denemicem en azindan denemedim dememTrendyoldan almıştım daha önce 50li paket almıştım cok memnun kaldım yani âdet bitiminden sonra yavas yavas koyulasacak en fazla 3 gün pik olur ertesi gün de siliklesmesi gerekiyor.bu aldığım 30 taneydi sürekli pozitif cıktı bu ay farklı marka aldım onunla denicem
Evet dediğim gibi normalde iyiydi ama bu seride sıkıntı vardır belki çünkü her gün aynı çıkması imkansız adetten bir gün önce yaptım yine pik çıkmıştıBende bu ay onunla başladım olmazsa daha da denemicem en azindan denemedim demem
Innovita var bir de onu denediniz miBen certain kullanıyorum ama Trendyol dan sipariş verdim çoğu iyi demiş
Yok canım denemedim sen memnun kaldin miInnovita var bir de onu denediniz mi
Bklm benimde oyle cikarsa yine yazarim burayaEvet dediğim gibi normalde iyiydi ama bu seride sıkıntı vardır belki çünkü her gün aynı çıkması imkansız adetten bir gün önce yaptım yine pik çıkmıştı
Yok canım bu ay denicem iyi olursa yazarım size deYok canım denemedim sen memnun kaldin mi
Tamam canımYok canım bu ay denicem iyi olursa yazarım size de
Bazen çatlama geç sürebilir yumurtlama bariz görünüyor burda yumurtlama masajı yapıp gün aşırı iliskiye girmeniz lazım testleride her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin birde test yapmadan iki saat öncesi sıvı alımını durdurun isallah mutlu sonuca ulaşırız hep birlikteEki Görüntüle 3354776 galiba 17 Aralık akşamı benim catlamam olmuş yine koyulaşma ya başladı o gün aşırı ağrım vardı zaten
Kız nerde kocamla aynı hesabı kullanıyorum anca WhatsApp grubu olurKizlar instagraminiz varsa takipleşelim
Fark etmez canım o da olurKız nerde kocamla aynı hesabı kullanıyorum anca WhatsApp grubu olur
Sıvı alımına dikkat ederek yaptım 17 Kasım'da siliklesip ertesi günü tekrar koyulasiyor kafamı karıştırdı sadeceBazen çatlama geç sürebilir yumurtlama bariz görünüyor burda yumurtlama masajı yapıp gün aşırı iliskiye girmeniz lazım testleride her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin birde test yapmadan iki saat öncesi sıvı alımını durdurun isallah mutlu sonuca ulaşırız hep birlikte
Tamam canım bana uyar diğer kizlar ne derFark etmez canım o da olur
Bklm kabul ederseler numarami atabilirimTamam canım bana uyar diğer kizlar ne der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?