Ovulasyon testim ve gebelik testim yardımcı olurmusunuz

Bende ayni markayı kullanıyorum benimkide yeni koyulaşıyor tarihi geçmiş testler de olabilir nerden almıştın canım sen
Trendyoldan almıştım daha önce 50li paket almıştım cok memnun kaldım yani âdet bitiminden sonra yavas yavas koyulasacak en fazla 3 gün pik olur ertesi gün de siliklesmesi gerekiyor.bu aldığım 30 taneydi sürekli pozitif cıktı bu ay farklı marka aldım onunla denicem

Yok gibi duruyor canım hasta olmadıysan kan ver bence ne olur ne olmaz

Bende bu ay onunla başladım olmazsa daha da denemicem en azindan denemedim demem

Eki Görüntüle 3354776 galiba 17 Aralık akşamı benim catlamam olmuş yine koyulaşma ya başladı o gün aşırı ağrım vardı zaten
Bazen çatlama geç sürebilir yumurtlama bariz görünüyor burda yumurtlama masajı yapıp gün aşırı iliskiye girmeniz lazım testleride her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin birde test yapmadan iki saat öncesi sıvı alımını durdurun isallah mutlu sonuca ulaşırız hep birlikte

Sıvı alımına dikkat ederek yaptım 17 Kasım'da siliklesip ertesi günü tekrar koyulasiyor kafamı karıştırdı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…