Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Merhaba kızlar,

ben en son 15.09 adet oldum.. bugün 24. Gün benim bu test tekrar koyulaşıyor daha anca mı pik oluyor anlamadım birşey

Daha yeni pik olmus canm adet döngüsü 33-35 gün olanlar genelde 22-23. Günlerde yumurtlar, döngüsü 28 gün olanlar 14. Günde yumurtlar 1-2 gün erken yada gec olabilir tabi. Bugunu ve sonraki 3 günü ust uste degerlendirmelisin

Benim döngü belirsiz canım çok düzensiz ama bu bencede baya pik yani

Benim döngü belirsiz canım çok düzensiz ama bu bencede baya pik yani
Döngü düzensizse yumurtlama günü de her ay değişir malesef. Ne güzel piki yakalamışsin kaçırma yarın da devam et bazen 2-3 gün sürüyor yumurtlama hali, o zaman daha uzun süre degerlendirmen gerekir

Döngü düzensizse yumurtlama günü de her ay değişir malesef. Ne güzel piki yakalamışsin kaçırma yarın da devam et bazen 2-3 gün sürüyor yumurtlama hali, o zaman daha uzun süre degerlendirmen gerekir
Allahm ben pik cumartesi geçti diye yapmayacaktım bile neyse içim rahat etmedi devam edeyim dedim de bu ne arkadaş ilk defa böyle kop koyu görüyorum sanki hamilelik testi çift çıkmış kadar sevindim

Allahm ben pik cumartesi geçti diye yapmayacaktım bile neyse içim rahat etmedi devam edeyim dedim de bu ne arkadaş ilk defa böyle kop koyu görüyorum sanki hamilelik testi çift çıkmış kadar sevindim
Yaa ne güzel baya iyi bi büyüklüğe gelmis yumurtan demekki insallah bebiş gelir bununla

Belki yarına daha da koyulaşabilir yarın da test yap ama bugunden itibaren degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…