Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik gibi duruyor siz bugünü değerlendirin yine deEki Görüntüle 2934679 Merhaba kızlar ovülasyon testi yapıyorum yumurtlama olmuşmu sizce son iki gün ? Emın olamadım size sormak istedim. Ovülasyon yapanlar bırbırımıze fikir verelim kızlarr burda toplanalımm![]()
Tesekkur ederımmPik gibi duruyor siz bugünü değerlendirin yine deyarında devam edin teste yarın daha koyu olabilir hayırlısı olsun
![]()
Bence değil çünkü C noktası daha koyu.Merhaba, sizce 16 ekim yumurtala mi?
Peki T çizgisi silikleşmeye başlamışken tekrar koyulaşabilir mi?Bence değil çünkü C noktası daha koyu.
İkisinin aynı koyulukta veya t nin daha koyu olması lazım
Nadir de olsa iki kez yumurtlama olabıliyomus ama adete yakın gorurseniz belki hamilesinizdirPeki T çizgisi silikleşmeye başlamışken tekrar koyulaşabilir mi?
Genel olarak böyle çıkar zaten çünkü o hormon her zaman var vücudumuzda sadece belli günlerde pik yapıyorKızlar merhaba benim adetime 3 4 gün var ovulasyon testi yaptım bu sabah bu şekilde çıktı neden olabilir acaba?
Çokta Umut etmemek lazım o zaman. Çok fazla yorum var kafa karıştırıyorGenel olarak böyle çıkar zaten çünkü o hormon her zaman var vücudumuzda sadece belli günlerde pik yapıyor
Eğer gebelik için sorduysanÇokta Umut etmemek lazım o zaman. Çok fazla yorum var kafa karıştırıyor
Evet bende öyle duydumEğer gebelik için sorduysan
T çizgisi çok koyu oluyormuş
Hakkında hayırlısı olsunEvet bende öyle duydum
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ama işte insan yine de takıyorHakkında hayırlısı olsunen önemlisi kafanın rahat olması