Ovulasyon testim

msllna

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2025
5
1
1
30
Kızlar bakarmısınız yumurtama varmı

Eklentiler

• image.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 82
M msllna iki cizgi de aynı koyulukta veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı canım sıvı alımına dikkat ederek testini yapmaya devam et umarım yumurtlamayı güzelce görürsün örnek olması için kendi testimi atayım 28 Mayıs pik mesela

Kızlar benim testime de bakar mısınız? Dün iki kere birliktelik oldu. Gelen akıntı şeffaf gibi ama içerde kalan meni mi kendi akıntım mı bilemedim. Test yaptım ya yumurtlama ya da çok az kalmış. Yorumlarınız sevinirim leydii69 nryyy

Pik olmak üzere bugünü de yarını da değerlendirin.(gün içinde bi defa yeterli.Bi de ilişkiden sonra bi süre uzanmaya devam edin.Hemen kalkmayın)

Benimkine de bakar mısınız lütfen
Bu da pik sayılmaz ama pike oldukça yaklaşmış görünüyor yarın belki de olabilir o yüzden bugünleri mutlaka değerlendir canım yumurtlama belirtilerini hissediyor musun

Bu da pik sayılmaz ama pike oldukça yaklaşmış görünüyor yarın belki de olabilir o yüzden bugünleri mutlaka değerlendir canım yumurtlama belirtilerini hissediyor musun
Test Çarşamba gününe ait salı günü sabah yapışkan bir akıntı oldu, göğüslerim şişti ve acıyordu ama o günü değerlendiremedik Çarşamba cuma degerlendirebildik dün yine test yaptım ama silikti sizce nasıl ne dersiniz

Bu da Perşembe günü yaptığım testti

Eklentiler

• IMG_20250605_143624.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 25
kızlar benim de gebelik testimi yorumlarmısınız adetim 2 gün geçti bu testi de adetime 4 gün varken yaptım

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…