Ovulasyon testim

Ay desene kız beni heyecanlandırıyorsun balım o zaman henüz pik değil ama çok takın t henüz c ye göre silik
Ben yine değerlendireyim ne olur olmaz geçen ay gonal-f tedavisi oldum. doktor ilacın etkisi devam edecek bu ay kendin dene demişti. Her ihtimali değerlendirmek gerek

Ben yine değerlendireyim ne olur olmaz geçen ay gonal-f tedavisi oldum. doktor ilacın etkisi devam edecek bu ay kendin dene demişti. Her ihtimali değerlendirmek gerek
Tabiki değerlendir ben de klomen + ovitrelle olmuştum olmadı tutmadı bu ay kendim denedim 3 gün var adete heralde yine olmadı

Tabiki değerlendir ben de klomen + ovitrelle olmuştum olmadı tutmadı bu ay kendim denedim 3 gün var adete heralde yine olmadı
Yaaa inşallah tutmuştur sizin ben 31 yaşındayım pcosluyum 3 yıllık evliyim. 2 sebepsiz düştüğüm oldu. Şimdi de hamile kalamıyorum. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız. Rabbim daha fazla yormadan, kolayca sağlıkla kavuştursun bizleri evlatlarımıza

Ben de 27 yaşındayım 11 aydır bu sürecin içindeyim hiç gebe kalmadım bende de PCO görünümü var Allahım tez zamanda sağlıklı evlatlar versim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…