- 23 Ağustos 2021
- 164
- 31
- 18
- Konu Sahibi purpleblue
-
Bence değerlendirin siz bugünü. Gayet kırmızı duruyor. Bugünden itibaren birkaç gün denerdim yerinizde olsam :)Kizlar dahada kızarması mı lazım cizginin
Eki Görüntüle 2913643
Tamam pik olmuş işde değerlendir bugünü mutlaka yarın ve diğer günü de değerlendirmeye bakKizlar dahada kızarması mı lazım cizginin
Eki Görüntüle 2913643
Evet bende terddutte kaldim kipkirmizi ciksin diye bekleyim dedim ama erken yumurtlama oluyor buyuk ihtimal :)Bence değerlendirin siz bugünü. Gayet kırmızı duruyor. Bugünden itibaren birkaç gün denerdim yerinizde olsam :)
Tamamdir degerlendircem kizlar dua edin ovulasyonla bari tutturalim ilk kez deniuorum ovulasyonu bu siliklesince catlamis oluyor ya o gune kdr yapicam testiTamam pik olmuş işde değerlendir bugünü mutlaka yarın ve diğer günü de değerlendirmeye bak
Catladiktan bir iki gün sonraya kadar da öneriliyor sanırım canım emin olmamakla birlikteTamamdir degerlendircem kizlar dua edin ovulasyonla bari tutturalim ilk kez deniuorum ovulasyonu bu siliklesince catlamis oluyor ya o gune kdr yapicam testi
Evet ben kontrol edicem testi artik bakalim ne zaman catlicaginiCatladiktan bir iki gün sonraya kadar da öneriliyor sanırım canım emin olmamakla birlikte
Tamam sen bugünü değerlendir yarın bidaha yaparsın testi insallah olur benim gibi 3 sene mi bekliyon kaç sene oldu yada kaç ay valla ben suan koronaya yakalandım sitres üstümden gitmiyor adette olmadım daha 1 hafta olacak bakalım nolacakTamamdir degerlendircem kizlar dua edin ovulasyonla bari tutturalim ilk kez deniuorum ovulasyonu bu siliklesince catlamis oluyor ya o gune kdr yapicam testi
Bu ay 10. Ayım ama esim varikosel ameliytai oldugu icin 4 ayı hep duzensiz kacirdik doktorum 5 ay daha deneyelim rahim filmi cekicem dedi bu ay doktorun dedigiyle 2. Ayim insallah tutar artik. Allah hepimize tez vakitte versin saglikla evlad beklemez cok zor evet umudunuzu yitirmeyin dualarim hepimizle insallah olur guzel haberlerimizi yazariz bizde buralaraTamam sen bugünü değerlendir yarın bidaha yaparsın testi insallah olur benim gibi 3 sene mi bekliyon kaç sene oldu yada kaç ay valla ben suan koronaya yakalandım sitres üstümden gitmiyor adette olmadım daha 1 hafta olacak bakalım nolacak
Insallah gebesinizdir.Gecmis olsun hemen iyilesirsiniz insallah stres yapmayin cok iyi anliyorum stresi bende ust safhada yasiyorum bende su ara ama umudumu kaybetmiyorum Allah buyuk :) iyiyi cagiralim iyi seyler olsun :)Tamam sen bugünü değerlendir yarın bidaha yaparsın testi insallah olur benim gibi 3 sene mi bekliyon kaç sene oldu yada kaç ay valla ben suan koronaya yakalandım sitres üstümden gitmiyor adette olmadım daha 1 hafta olacak bakalım nolacak
Aman aman sitres yapma sakınInsallah gebesinizdir.Gecmis olsun hemen iyilesirsiniz insallah stres yapmayin cok iyi anliyorum stresi bende ust safhada yasiyorum bende su ara ama umudumu kaybetmiyorum Allah buyuk :) iyiyi cagiralim iyi seyler olsun :)
Amin çok sağol ya tat koku komple alamıyorum illet bişe dikkat edinInsallah gebesinizdir.Gecmis olsun hemen iyilesirsiniz insallah stres yapmayin cok iyi anliyorum stresi bende ust safhada yasiyorum bende su ara ama umudumu kaybetmiyorum Allah buyuk :) iyiyi cagiralim iyi seyler olsun :)
İnsallah hamile kalırsın valla çok ilaç verdiler serum çok aldım birde sitres hamilelik biraz zor olurBu ay 10. Ayım ama esim varikosel ameliytai oldugu icin 4 ayı hep duzensiz kacirdik doktorum 5 ay daha deneyelim rahim filmi cekicem dedi bu ay doktorun dedigiyle 2. Ayim insallah tutar artik. Allah hepimize tez vakitte versin saglikla evlad beklemez cok zor evet umudunuzu yitirmeyin dualarim hepimizle insallah olur guzel haberlerimizi yazariz bizde buralara
Sperm 3 gün canlı kalıyor canım .. yani yumurtlama zamanını beklemen dogru degil aslında :) doktorlardan dinlemiştim bende ..Tamamdir degerlendircem kizlar dua edin ovulasyonla bari tutturalim ilk kez deniuorum ovulasyonu bu siliklesince catlamis oluyor ya o gune kdr yapicam testi
Evet oda var tabi bos gecmemek lazim dogru diyorsunuzSperm 3 gün canlı kalıyor canım .. yani yumurtlama zamanını beklemen dogru degil aslında :) doktorlardan dinlemiştim bende ..
Insallah hepimiz saglikla hamile kaliriz caninizi sıkmayinİnsallah hamile kalırsın valla çok ilaç verdiler serum çok aldım birde sitres hamilelik biraz zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?