- Konu Sahibi KendiHalindeBayan
-
Çatlama olmuş ki silikleşmiş, ama bazılarının acayip kırmızı oluyo bende onu anlamıyorumEvet kopkoyu olmadan gitti çatlama olur değil mi böyle durumda yumurtlama olmaması filan olablir mi zaten geç oluyorsenin daha yeni koyulaşıyor sanırım yakın
Birde bugün çatladysa testi bırakayımmı artıkBugün akşam tekrarlasam mı acaba
Bende akşam tekrarlıcam emin olmak için sende tekrarla istersenBugün akşam tekrarlasam mı acaba
Evet bende o şekil görür müyüm diye bekliyordumÇatlama olmuş ki silikleşmiş, ama bazılarının acayip kırmızı oluyo bende onu anlamıyorumadetin yakınlaştımı peki senin
Bu akşamda yap yine silik çıkcakmı bakalım istersen ona göre devam edersin ama sıvı alma en az 2 saatBirde bugün çatladysa testi bırakayımmı artık
Öyle yapayım duramam ki zatenBende akşam tekrarlıcam emin olmak için sende tekrarla istersen
Aa daha varmış adetinede. İnşallah o çatlamadır, Daha bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirizEvet bende o şekil görür müyüm diye bekliyordumtakvime göre nisan 13.de olcam ama düzensizlik olduğu için kestiremiyorum ama çatlama olduysa zaten 14gün sonra adet olmam gerekiyor
Sıvı alımına dikkat ediyorum canım inşallah paylaşırım yine çok sağol cevapların içinBu akşamda yap yine silik çıkcakmı bakalım istersen ona göre devam edersin ama sıvı alma en az 2 saat
Sende saol canımmSıvı alımına dikkat ediyorum canım inşallah paylaşırım yine çok sağol cevapların için
Canım yaptınmı testSıvı alımına dikkat ediyorum canım inşallah paylaşırım yine çok sağol cevapların için
Ya ben akşamı bile bekleyemeden yaptım ama silik yineCanım yaptınmı test
Bence pik oluyo senin çok güzelBen yaptım ama nasıl acaba oluyomu olcak mı anlamadım
Aaa iyice silinmişşYa ben akşamı bile bekleyemeden yaptım ama silik yinekasıklarımda da ince ince ağrı var çatladı mı çatlayamadı mı anlamadım
Vala inşallah olmuştur yaAaa iyice silinmişşmuhtemelen çatlama olmuş. Kaçmasın diye ne olur ne olmaz değerlendir kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?