Ovulasyon testime bakar mısınız, yönlendirme için yardıma ihtiyacım var (resimli)

Bugün yine aynı şekilde pozitifti erken gebelik testi sipariş ettim gelince bakacağım inşallah sebebini anlamak için kendimi boş yere umutlandırmak da istemiyorum

İki gündür tekrar tekrarladım tam dokuz gündür ovülasyon testlerinde iki çizgi de kokuyu çıkıyordu zaten belirli bir örneğini de başlıkta paylaşmıştım sizinle tavsiyeniz üzere iki gün önce test siparişi verdin mi bugün geldi gelir gelmez kahvaltıdan sonra ölçüm yapayım dedim ilk idrarla yapmadım hem ovülasyon testi hem de iki tane gebelik testi yaptım sonucu da görselleri ekledim bu kadar koyu çıkması normal mi hem heyecanlı hissediyorum hem korkuyorum elim ayağım birbirine dolandı (test prodoctor)

Eklentiler

• IMG_2430.webp
    IMG_2430.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 22
Regle 9 gün var ama düzensiz olduğu için belli de değil normal düzende iki gün gecikmişti
Canım teste göre var ovulasyon da koyu bir kan ver netlestir hamile olabilirsin pcosda dalgalanma olur ama bu kadar koyuluk olmaz pcosda tam pik değil koyulugu baz alırsın kan ver sen o markada yalancı pozitiflik alanlar var ben almadım mesela netten söyledim o yüzden kan ver acilde

İki gündür tekrar tekrarladım tam dokuz gündür ovülasyon testlerinde iki çizgi de kokuyu çıkıyordu zaten belirli bir örneğini de başlıkta paylaşmıştım sizinle tavsiyeniz üzere iki gün önce test siparişi verdin mi bugün geldi gelir gelmez kahvaltıdan sonra ölçüm yapayım dedim ilk idrarla yapmadım hem ovülasyon testi hem de iki tane gebelik testi yaptım sonucu da görselleri ekledim bu kadar koyu çıkması normal mi hem heyecanlı hissediyorum hem korkuyorum elim ayağım birbirine dolandı (test prodoctor)
Canım var gibi duruyor birak testi falan koş acile kan ver

Kan verdim 4050 çıktı çok yüksek değil mi ay çok acemiyim ben ne yapacağım elim ayağıma dolandı resmen şoktayım

Tebrik ederimm🥳 gecikmeniz ne kadardı. Bir de ne kadar sure sonra oldu
Teşekkür ederim 💖adetim birkaç aydır düzensiz gecikmem olmadı gibi oldu geçen ay ki döngümü göre daha bir hafta var olmama ama stabil döngüme göre iki gün gecikmiş oluyordu sanırım benim o çok karıştı yani

Back
X