Arada derken cnm yapmaya devam et bnce hergun cunku yumurtlama 24 saat suruyor gun asiri yaparsan kacabili alttaki ooyulasmis gibi belki yumurtlaman yakindirRegl im 4 eylülde bitti arada yaptım negatif devam etmelimiyim test yapmaya
4 eylülden 10 eylüle kadar 2 günde bir yaptım onlar negatifti şimdi günlük yapmaya başladımArada derken cnm yapmaya devam et bnce hergun cunku yumurtlama 24 saat suruyor gun asiri yaparsan kacabili alttaki ooyulasmis gibi belki yumurtlaman yakindir
İnşallah çıkar canım çünkü bazen daha erken yumurtlama falan da oluyor her gün yapmaya dikkat et4 eylülden 10 eylüle kadar 2 günde bir yaptım onlar negatifti şimdi günlük yapmaya başladım
Tamam canım teşekkürler pik olana kadar silik çıkması normal o zamanİnşallah çıkar canım çünkü bazen daha erken yumurtlama falan da oluyor her gün yapmaya dikkat et
Evet cnm oyle attigim fotodan bakabilirsin 31 pik 1-2 catlamaTamam canım teşekkürler pik olana kadar silik çıkması normal o zaman
Merhaba ben de test yapıyorum suan henüz piki görmedim ama dün yaptiğim test bugunkinden daha koyuydu. Fikriniz var mıdır acaba. Yükselemeden düştü müEvet cnm oyle attigim fotodan bakabilirsin 31 pik 1-2 catlama
Cnm en son ne zmndi reglin at bakayim nasilMerhaba ben de test yapıyorum suan henüz piki görmedim ama dün yaptiğim test bugunkinden daha koyuydu. Fikriniz var mıdır acaba. Yükselemeden düştü mü
5i öğlen yaptım silik çıkınca 5in altındakini de az önce yaptım. Sağol canım, reglim 3-7 eylüldüCnm en son ne zmndi reglin at bakayim nasil
Cnm yanlis anlamadiysam daha reglin biteli 5 gun olmus degil mi bence yapmaya devam et bak benmkini de atayim sana bnmki reglim bittikte 7-8 gun sonrasi pik oldu 31 yani 1-2 de catlama oldu ama bazen bazi kisilerde regle bir hafta varken yumurtlama oluyor akintini da takip et genelde yogunluk oluyor seffaf kaygan5i öğlen yaptım silik çıkınca 5in altındakini de az önce yaptım. Sağol canım
Evet daha 5 gün oldu. Tamamdır devam edeyim çok teşekkürlerCnm yanlis anlamadiysam daha reglin biteli 5 gun olmus degil mi bence yapmaya devam et bak benmkini de atayim sana bnmki reglim bittikte 7-8 gun sonrasi pik oldu 31 yani 1-2 de catlama oldu ama bazen bazi kisilerde regle bir hafta varken yumurtlama oluyor akintini da takip et genelde yogunluk oluyor seffaf kaygan
Kızlar bana da bakar mısınız regle 2 gün var, ovulasyon testiEvet daha 5 gün oldu. Tamamdır devam edeyim çok teşekkürler
Vnm silik cikmis bunu paylasmistin galiba daha koyu olmasi gerekKızlar bana da bakar mısınız regle 2 gün var, ovulasyon testi
Bu gün pozitifi gördüm ama değerlendiremiyoruz 2 gün önce birlikte olduk yarın ve sonraki gün değerlendirme şansımız olur daha çatlamadığına göre bi. Şey olmaz herhaldeArada derken cnm yapmaya devam et bnce hergun cunku yumurtlama 24 saat suruyor gun asiri yaparsan kacabili alttaki ooyulasmis gibi belki yumurtlaman yakindir
Evet bu gün eşim nöbetli çalışıyor bu günde yok yarın değerlendirsekte olur yumurta 24 saat kalıyor sonuçtaYani yumurtlama suan cnm galiba pozitif dedigin sana kalmis bisey diyemem
İnsallah cnm yeni yumurtlama olmussa evet dayanir hayirlisi insallah olurEvet bu gün eşim nöbetli çalışıyor bu günde yok yarın değerlendirsekte olur yumurta 24 saat kalıyor sonuçta
İnşallah canım gebe kalırsam yazarım bu ayİnsallah cnm yeni yumurtlama olmussa evet dayanir hayirlisi insallah olur
Umarim cnm hayirlisi olsun hakkindaİnşallah canım gebe kalırsam yazarım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?