Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

chen81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
11
3
1
26
Regl im 4 eylülde bitti arada yaptım negatif devam etmelimiyim test yapmaya

Eklentiler

• ccb05422-947f-4ce1-b53a-174dba74473c-1_all_16437.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 34
  • ccb05422-947f-4ce1-b53a-174dba74473c-1_all_16438.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
Regl im 4 eylülde bitti arada yaptım negatif devam etmelimiyim test yapmaya
Arada derken cnm yapmaya devam et bnce hergun cunku yumurtlama 24 saat suruyor gun asiri yaparsan kacabili alttaki ooyulasmis gibi belki yumurtlaman yakindir

Arada derken cnm yapmaya devam et bnce hergun cunku yumurtlama 24 saat suruyor gun asiri yaparsan kacabili alttaki ooyulasmis gibi belki yumurtlaman yakindir
4 eylülden 10 eylüle kadar 2 günde bir yaptım onlar negatifti şimdi günlük yapmaya başladım

4 eylülden 10 eylüle kadar 2 günde bir yaptım onlar negatifti şimdi günlük yapmaya başladım
İnşallah çıkar canım çünkü bazen daha erken yumurtlama falan da oluyor her gün yapmaya dikkat et

Eklentiler

• IMG_3123.webp
    63 KB · Görüntüleme: 33
5i öğlen yaptım silik çıkınca 5in altındakini de az önce yaptım. Sağol canım

Eklentiler

• IMG_9469.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 21
5i öğlen yaptım silik çıkınca 5in altındakini de az önce yaptım. Sağol canım
Cnm yanlis anlamadiysam daha reglin biteli 5 gun olmus degil mi bence yapmaya devam et bak benmkini de atayim sana bnmki reglim bittikte 7-8 gun sonrasi pik oldu 31 yani 1-2 de catlama oldu ama bazen bazi kisilerde regle bir hafta varken yumurtlama oluyor akintini da takip et genelde yogunluk oluyor seffaf kaygan

Eklentiler

• IMG_3123.webp
    63 KB · Görüntüleme: 21
Evet daha 5 gün oldu. Tamamdır devam edeyim çok teşekkürler

Bu gün pozitifi gördüm ama değerlendiremiyoruz 2 gün önce birlikte olduk yarın ve sonraki gün değerlendirme şansımız olur daha çatlamadığına göre bi. Şey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…