• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmaya devam etmeli miyim çatlama oldu sanırım bu gün

Eklentiler

• 1000060341.webp
    1000060341.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba adetime 6 gün var şefaf akıntım var bu gün yarın test yapsam göğüslerimde hassasiyet var bi kaç önce başladı ama gebelik olasığı var mıdır
Merhaba sizin 14 ü catlamış. Çatladıktan 12-14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkar silik de olsa. Sizin daha 8 gün olmuş idrar da çıkmaz. Kanda bile bi ihtimal. En azından 10 günü doldurun kan verin idrar beklemek yerine.

Adetim 28 eylül 13 de yumurtlama oldu o zaman henüz erken diyorsunuz
Evet 13 pik olmuş pik olduktan 24-36 saat içinde yumurtlarsınız. Silikleşmesi de hani çatladı diyoruz ya tam döllenmeye hazır hale gelmiş oluyor. Pik günü olmuyor aslında yumurtlama. İster 2 gün bekleyip kan verin küçük değer bile olsa çıkar yada emin olmak istiyorsanız 4 gün sonra hem erken gebelik testi yapıp hem kan testi verirsiniz.

Cnm yanlis anlamadiysam daha reglin biteli 5 gun olmus degil mi bence yapmaya devam et bak benmkini de atayim sana bnmki reglim bittikte 7-8 gun sonrasi pik oldu 31 yani 1-2 de catlama oldu ama bazen bazi kisilerde regle bir hafta varken yumurtlama oluyor akintini da takip et genelde yogunluk oluyor seffaf kaygan
Bu şeffaf akıntı yalnızca bir kere mi geliyor yoksa bir gün falan geliyor mu? Pcos var yumurtlayamıyorum o yüzden soruyorum

Ovulasyon yapiyormusun cnm gene doktora git tabiki bnm arkadasimda pcos vardi ovulasyon yapti ikinci ayinda hamile kaldi
Ovulasyon yapmıyorum ama yumurtlama günümü kaçıracak kadar ara vermiyorum ilişkiye, yumurtlamadım bence ben son birkaç aydır, yumurtlama akıntısını da görmüyorum hiç, ağır pcos var bende ve yaşım da 35 zorlaşıyor ister istemez, iki aydır vitamin de kullanıyorum bakalım bu ay güzel haber alabilirim umarım

Ovulasyon yapmıyorum ama yumurtlama günümü kaçıracak kadar ara vermiyorum ilişkiye, yumurtlamadım bence ben son birkaç aydır, yumurtlama akıntısını da görmüyorum hiç, ağır pcos var bende ve yaşım da 35 zorlaşıyor ister istemez, iki aydır vitamin de kullanıyorum bakalım bu ay güzel haber alabilirim umarım
İnsallah cnm ama herkeste akinti olmuyor bnce ovulasyon deneyebilirsin bir ay ne kaybedersin ki

İnsallah cnm ama herkeste akinti olmuyor bnce ovulasyon deneyebilirsin bir ay ne kaybedersin ki
Haklısın bu ay alıp takip ediyim bakalım ne zaman yumurtluyorum, belirtilerim ne oluyor en azından kendimi daha iyi tanırım farkına varırım belirtilerimin

Evet 13 pik olmuş pik olduktan 24-36 saat içinde yumurtlarsınız. Silikleşmesi de hani çatladı diyoruz ya tam döllenmeye hazır hale gelmiş oluyor. Pik günü olmuyor aslında yumurtlama. İster 2 gün bekleyip kan verin küçük değer bile olsa çıkar yada emin olmak istiyorsanız 4 gün sonra hem erken gebelik testi yapıp hem kan testi verisiziniz
Merhaba 8 saat idrara sıkışıp erken gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik çizgi oldu pembe çizgi resmi yok yanımda da değil adetime 2 gün var doğruluk payı nedir

Back
X