Ovulasyon testime bakar mısınız

prensesbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
516
77
48
26
Bu ay ovulasyon testleri yapmadım. Yani yumurtlama oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama geçen ay döngümün 14 gününde yumurtlama oldu 13'te pik oldu 14'te yine silik oldu yani bu aya göre döngüm'ün 27. Günündeyim. Geçen ay bu gün de regl olmuştum. Ovülasyon testi yaptım pik değil ama regle yakın daha silik çıkıyod sanki bakar mısınız

Test yaptınız mı benimde böyle çıktı bugün yarın sabah gebelik testi yapıcam
Ovulasyon testi iki kez yaptım .
İlk yaptığımda reglime 3 4 gün vardı sonra da regle 1 gün kala yaptım. İkincisi daha koyu çıktı. Bugun beklenem regl tarihi sma hiç bi ağrım yok. Gebelik testi yapmadım

Yeni testinin koyuluğu ne peki, bende ovu ile takip ediyorum fotosunu atar mısın

Koydum resimleri sizin böyle mi yoksa daha mı koyu. Gitgide koyulaşması beni düşündürdü. Ama bu durumu yaşayıp gebe olmayanlarda varmış
Alttaki dün üstteki bugünün testi aynı benim maalesef yok gibi gebelik bu ay da

Eklentiler

• IMG_3020.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 112
Dpo 10 sadece göğüs ucum acıyor arada kasıklarıma kramp giriyor ama emin değilim regl belirtisi de olabilir
Benim de dpo 9 bikaç gündür kasıklarımda sızlama batma vardı bugün hiç olmadı ama yumurtlamadan sonra kupkuruydum bugün yoğun beyaz akıntım var

Benim de dpo 9 bikaç gündür kasıklarımda sızlama batma vardı bugün hiç olmadı ama yumurtlamadan sonra kupkuruydum bugün yoğun beyaz akıntım var
Bende de kuruluk var ama herkesin aynı değil akıntı olmayadabilir. Belirti kişiden kişiye farklılık gösteriyor aslında ben belirti de aramıyorum sabah gebelik testi yapıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…