- 2 Temmuz 2022
- 516
- 77
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Gebelik testi yapın bunun hiçbir anlamı yok lh değeri oynamalı olur sürekli kıpkırmızı çıkanlar da dahil gebelik olmuyor genelde
Tamam teşekkürlerGebelik testi yapın bunun hiçbir anlamı yok lh değeri oynamalı olur sürekli kıpkırmızı çıkanlar da dahil gebelik olmuyor genelde
Test yaptınız mı benimde böyle çıktı bugün yarın sabah gebelik testi yapıcam
Ovulasyon testi iki kez yaptım .Test yaptınız mı benimde böyle çıktı bugün yarın sabah gebelik testi yapıcam
Sizin sat ne bi de tam pozitif mi çıktı benım gibi silik miTest yaptınız mı benimde böyle çıktı bugün yarın sabah gebelik testi yapıcam
Resmini koyar mısınızTest yaptınız mı benimde böyle çıktı bugün yarın sabah gebelik testi yapıcam
Yeni testinin koyuluğu ne peki, bende ovu ile takip ediyorum fotosunu atar mısınOvulasyon testi iki kez yaptım .
İlk yaptığımda reglime 3 4 gün vardı sonra da regle 1 gün kala yaptım. İkincisi daha koyu çıktı. Bugun beklenem regl tarihi sma hiç bi ağrım yok. Gebelik testi yapmadım
Tamam ilk birinci yaptığımı sonra ikincisini koyucamYeni testinin koyuluğu ne peki, bende ovu ile takip ediyorum fotosunu atar mısın
teşekkür ediyorum inş ikimizde de vardır hamilelikTamam ilk birinci yaptığımı sonra ikincisini koyucam
Koydum resimleri sizin böyle mi yoksa daha mı koyu. Gitgide koyulaşması beni düşündürdü. Ama bu durumu yaşayıp gebe olmayanlarda varmışteşekkür ediyorum inş ikimizde de vardır hamilelik
Böyle çıktı canımResmini koyar mısınız
Alttaki dün üstteki bugünün testi aynı benim maalesef yok gibi gebelik bu ay daKoydum resimleri sizin böyle mi yoksa daha mı koyu. Gitgide koyulaşması beni düşündürdü. Ama bu durumu yaşayıp gebe olmayanlarda varmış
Belirtin var mı? Dpo kaç bi deBöyle çıktı canım
Dpo 10 sadece göğüs ucum acıyor arada kasıklarıma kramp giriyor ama emin değilim regl belirtisi de olabilirBelirtin var mı? Dpo kaç bi de
Benim de dpo 9 bikaç gündür kasıklarımda sızlama batma vardı bugün hiç olmadı ama yumurtlamadan sonra kupkuruydum bugün yoğun beyaz akıntım varDpo 10 sadece göğüs ucum acıyor arada kasıklarıma kramp giriyor ama emin değilim regl belirtisi de olabilir
Bende de kuruluk var ama herkesin aynı değil akıntı olmayadabilir. Belirti kişiden kişiye farklılık gösteriyor aslında ben belirti de aramıyorum sabah gebelik testi yapıcam bakalımBenim de dpo 9 bikaç gündür kasıklarımda sızlama batma vardı bugün hiç olmadı ama yumurtlamadan sonra kupkuruydum bugün yoğun beyaz akıntım var
Baya bi koyu çıkmş gerçektenBöyle çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?