- 2 Temmuz 2022
- 522
- 77
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Benim bat bugundu ve regl olmadım. Çok fazla akıntım varBende de kuruluk var ama herkesin aynı değil akıntı olmayadabilir. Belirti kişiden kişiye farklılık gösteriyor aslında ben belirti de aramıyorum sabah gebelik testi yapıcam bakalım
Gebelik testi yap istersen biBenim bat bugundu ve regl olmadım. Çok fazla akıntım var
Yaptım şimdi negatifGebelik testi yap istersen bi
Sabah yapsaydın keşke canım. Regl gelmediğine göre halâ umut var. O marka testi bilmiyorum hiç kullanmadımYaptım şimdi negatif
Dayanamadım ama yani hayalet çizgi bile yokSabah yapsaydın keşke canım. Regl gelmediğine göre halâ umut var. O marka testi bilmiyorum hiç kullanmadım
Bende yaptım negatif bakalım değişicek miDayanamadım ama yani hayalet çizgi bile yok
Kaç gün vardı regleBende yaptım negatif bakalım değişicek mi
Regle 4 gün var ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı umut yok mu demektir sizceSanki tam pik olamamış. Ya da 8 9 ekim gibi olmuş yumurtlama
Evet test silikleşene kadar devamKızlar bugün pik oldu sanırım, uygulamaya göre 20 siydi ama erken oldu. 7 ekimde regl olmustum, bugünü ve yarını mı değerlendirmek lazım?
Ben de aynı durumdayım reglim 7 geün gecikti bırak gebelk testini ovulasyon bile negatifRegle 4 gün var ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı umut yok mu demektir sizce
Ben de senin gibiyim benim de silik bile çıkmadı lh ve beta bağlantılı mı acabaRegle 4 gün var ovulasyon testi yaptım silik bile çıkmadı umut yok mu demektir sizce
Belirti var mı hiç sen de genelde bağlantılı diyorlarBen de senin gibiyim benim de silik bile çıkmadı lh ve beta bağlantılı mı acaba
Göğüslerimde falan ağrı his artışı falan hiçbir şey yok ara ara kasıklarıma sancı giriyor bazen o kadar ovu testi biraz moralimi bozdu ama internette ikisi aynı şeyi ölçmüyor falan diye anlatmışlar inanmak istiyorum ama moralim bozuldu bata daha 1 haftam var benim sizin belirtiniz var mıBelirti var mı hiç sen de genelde bağlantılı diyorlar
Aa sizin daha bir hafta varmış çok normal öyle çıkması benim 3 günGöğüslerimde falan ağrı his artışı falan hiçbir şey yok ara ara kasıklarıma sancı giriyor bazen o kadar ovu testi biraz moralimi bozdu ama internette ikisi aynı şeyi ölçmüyor falan diye anlatmışlar inanmak istiyorum ama moralim bozuldu bata daha 1 haftam var benim sizin belirtiniz var mı
Erken gebelik testi yaptınız mı ovu testleriyle yapmayın diyorlar moralimizi bozmayalım batı bekleyelimAa sizin daha bir hafta varmış çok normal öyle çıkması benim 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?