- 17 Aralık 2013
- 2.001
- 1.408
- 358
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Reglinin gecikmesini bekledim çünkü daha önce de kayipar yaşadım kimyasal kürtaj vs o yüzden geç öğrenmek istedim 5 gün sabrettim.Yani regle 8 var. Peki önceki gebelikte regle kaç kala öğrendin
Eşimin de ikna olmasına gerek yok dunden razı.Bişey dicem bana da aynı durum oluyo valla gına geliyor. Peki eşini nasıl ikna ediyosun bu kadar sık olmasına
Eşimin de ikna olmasına gerek yok dunden razı.
Az kalmış bata. İnşallah güzel haberler alcaksın.Eşimin de ikna olmasına gerek yok dunden razı.
Amin inşallah sağlıkla gelsinler de bu konuya da yasak gelseYaa çok iyi. Üst üste olduğunda bi bıkkınlık oluyo gerçekten. Neyse sağlık olsun inşallah
Aminnnn Rabbim sirayla sevindirsin inşallah.Az kalmış bata. İnşallah güzel haberler alcaksın.
Amin inşallah sağlıkla gelsinler de bu konuya da yasak gelse
Amin. Benım elimdeki son kurşun zaten. Aşılamaya başlıyorm önümüzdeki ayAminnnn Rabbim sirayla sevindirsin inşallah.
Ben simdi perinotolojiden ciktim detayli muayene oldum 2 yumurtan var dedi 23 mm endometrium 9.5 dedi çatlamak üzere dedi. Acaba çatlaması için ne yapabilirim doğal olarak havuç da yok bu mevsim de.Amin. Benım elimdeki son kurşun zaten. Aşılamaya başlıyorm önümüzdeki ay
Muz ve yabanmersini öneriyorlar ama bi araştır istersenBen simdi perinotolojiden ciktim detayli muayene oldum 2 yumurtan var dedi 23 mm endometrium 9.5 dedi çatlamak üzere dedi. Acaba çatlaması için ne yapabilirim doğal olarak havuç da yok bu mevsim de.
Muz ve yabanmersini öneriyorlar ama bi araştır istersen
Bak çiçeğim belki Şifa olur, inşAllah faydası olurYaa hemen bakayım gülümm
23 te pik görünmesine rağmen çatlamadı mıBen simdi perinotolojiden ciktim detayli muayene oldum 2 yumurtan var dedi 23 mm endometrium 9.5 dedi çatlamak üzere dedi. Acaba çatlaması için ne yapabilirim doğal olarak havuç da yok bu mevsim de.
Folik asit mutlaka kullan. O zaman sen hala ovülasyon dönemindesin o yüzden pik gösteriyorBen simdi perinotolojiden ciktim detayli muayene oldum 2 yumurtan var dedi 23 mm endometrium 9.5 dedi çatlamak üzere dedi. Acaba çatlaması için ne yapabilirim doğal olarak havuç da yok bu mevsim de.
23 de tam pik gibi durmuyordu ki ama ben öyle olduğunu düşündüm ama Dr yumurta gördü çatlamak üzere dedi ya da tekrar mı yumurtluyorum bilemedim ki valla kafam karıştı23 te pik görünmesine rağmen çatlamadı mı
Dr yumurta var dedi ya ben şimdi aynı saatte yaparim bakalım testte ne çıkacak ben de merak ettim.Folik asit mutlaka kullan. O zaman sen hala ovülasyon dönemindesin o yüzden pik gösteriyor
Allahim inşallah Eylül şans getirir bizlereBak çiçeğim belki Şifa olur, inşAllah faydası olur
Prenses sonun da piki gördüm Dr a gitmeseydim şans eseri öğrenmeliyim 23 pik diyip artık birakacaktim. Hadi bakalım bundan sonrası Allaha emanet sana bana bize bol sanslar olsunEvet şuan pik yapmış kesinlikle bugunü ve yarını mutlaka değerlendir.
Yaa canımmm evet pik olmuş onun için sürekli olarak yapmak gerekiyor bak herkes 23 pik sandı ama asıl çatlama bugün sanırım hadi hayırlı olsun İnşaAllah o müjdeli haberi verirsinPrenses sonun da piki gördüm Dr a gitmeseydim şans eseri öğrenmeliyim 23 pik diyip artık birakacaktim. Hadi bakalım bundan sonrası Allaha emanet sana bana bize bol sanslar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?