- 17 Aralık 2013
- 2.001
- 1.408
- 358
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Amin canım benim Insallah güzel haberler alırız.Yaa canımmm evet pik olmuş onun için sürekli olarak yapmak gerekiyor bak herkes 23 pik sandı ama asıl çatlama bugün sanırım hadi hayırlı olsun İnşaAllah o müjdeli haberi verirsin
Peki bişey soracam adet bittikten kaç gün sonra yapmaya başladın adetiniz kaç gün sürüyor benimde adetim bugün bitecekte ondan soruyorum
Yaaa anladım inşAllah yaralarını saracak göz aydınlığı olacak evlat nasip olsun canım.Amin canım benim Insallah güzel haberler alırız.Adetim genel de 5 6 gün gibi sürer 3 gun yoğun 3 gün leke seklin de adet bitiminde 2 gün sonra falan başlıyoruz. 28 günde bir adet görüyorum ama bu sefer bat değişebilir çünkü 9 agustos da düşük yaptim Dr beklemeyebilirsin dedi. O yüzden ara vermek istemedim.
Aslında 23 yeterince koyu çıkmamış. Demek ki yeterince koyu çıkmadıysa pik olmamış demektir. Bu tesadüff hayırlara vesile olsun. Allahtan hepimizin bu eylülde güzel haberler almasını diliyorumPrenses sonun da piki gördüm Dr a gitmeseydim şans eseri öğrenmeliyim 23 pik diyip artık birakacaktim. Hadi bakalım bundan sonrası Allaha emanet sana bana bize bol sanslar olsun
Allah razı olsun canimm inşallah. Sana da çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun. Ovulasyon testlerini hep beraber değerlendiririz.Yaaa anladım inşAllah yaralarını saracak göz aydınlığı olacak evlat nasip olsun canım.
Bende yapmıştım ovulasyon ama h bişi anlamadım biraz silik görünce pik oldu sandım bir daha yapmadım demek ki tutturamadım bu sefer inşzallah sağlıkla tutar kim istiyorsa Allah nasip etsin benimde normalde 5 gün sürer ama ameliyattan sonra çok değişti 8 gün oldu bugün lekelenmem var yarın tam biter inşAllah bakalım nasıl olacak bende buraya atarım ovulasyon testlerini sabah akşam mı yaptın sen yoksa günde bir kere mi
Evet doğru diyorsun o teste aldanabilirdim bu da hem bana hem de burdaki hanimlara tecrübe oldu . Allahim güzel tesadüfleri pozitif sonuçlara ulaştırsın. Bu topikten gebe çıkarız belli mi olur Allah büyükAslında 23 yeterince koyu çıkmamış. Demek ki yeterince koyu çıkmadıysa pik olmamış demektir. Bu tesadüff hayırlara vesile olsun. Allahtan hepimizin bu eylülde güzel haberler almasını diliyorum
Canım sezeryan oldum ölü doğum malesef bebeğimi kaybettimAllah razı olsun canimm inşallah. Sana da çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldun. Ovulasyon testlerini hep beraber değerlendiririz.
Ahh çok üzüldüm gerçektenCanım sezeryan oldum ölü doğum malesef bebeğimi kaybettim
Canım 8 ay geçti doktor normalde 1 yıl beklemen lazım dedi ama bizim durum farklı sonuçta bebeğimi kaybettim 6 ay yeterli dedi…Ahh çok üzüldüm gerçektenrabbim yerini tez zaman da doldursun inşallah. Ama sezaryen üzerine yeniden ara vermeden hamile kalman riskli değil mi dikişler açısından.
Çok çok geçmiş olsun Kucaklarimiz dolsun kötü günler geride kalsin canimmCanım 8 ay geçti doktor normalde 1 yıl beklemen lazım dedi ama bizim durum farklı sonuçta bebeğimi kaybettim 6 ay yeterli dedi…
Amin amin Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun Ömürlü evlatlar nasip etsin çok zor zamanlardan geçtim benim de imtihanım buydu Rabbim beterinden korusun
Bana hiç olmadı ama olanlar varmışHanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Senın pik devam ediyo mu halaHanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.29 agustos yumurtlama 30 agustos çatlama oldu.
Yok canım belirgin silik ama catlamada ki testten bir tık koyu sanki az once yaptim bak atayim sana pik olan test 29 u dağılmış biraz ama ilk çektiğim resmini de ekliyorumSenın pik devam ediyo mu hala
Bana hiç olmadı ama olanlar varmı
Ovü testlerim silik şuan. Gebelik içn de henüz erken . 8 eylül de yapmayı düşünüyorumBana da ilk defa du bu zaman kadar. Senin testler ne durumda catlamadan sonra test yaptin mi ?
Evet sen belki de iki yumurtlama geçirdin.Yok canım belirgin silik ama catlamada ki testten bir tık koyu sanki az once yaptim bak atayim sana pik olan test 29 u dağılmış biraz ama ilk çektiğim resmini de ekliyorum
Kız o zaman ilk yumurtlama tuttuysa hadi inşallah hayirlisiEvet sen belki de iki yumurtlama geçirdin.
Allahın izniyle oldu diyelimKız o zaman ilk yumurtlama tuttuysa hadi inşallah hayirlisi
O kadar çalışmaya da tutsun artıkKız o zaman ilk yumurtlama tuttuysa hadi inşallah hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?