ovulasyon testime bakarmısınız:)

Nilnilnil35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
109
39
13
39
ovulasyon testime bakarmısınız:)pik görünmüyor sanırım ltfn yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 8136183e-7caf-4a1d-9e74-ac3469efb6aa.webp
    8136183e-7caf-4a1d-9e74-ac3469efb6aa.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 193
bu arada ben sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim 13 ünü yani. Dün eşim hastaydı değerlendiremedik. Bugün yarında görevde olacak. Çok canım sıkkın bu ay da yattı benim hayaller. Sizlerden iyi haberler bekliyorum artık :) Petitoogofrett Petitoogofrett Fatmazell Fatmazell N Nilnilnil35
Olsun canım sıkma canını spermler 72 ve 120 saat yaşıyabiliyorlar merak etme rabbim ol derse olur 🥰

ahhhh canım kızlar inşallah Mevlam hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin :) N Nilnilnil35 sen napcan kan vermeyi düşünüyor musun kuzum
Kızlar sevinsemmi üzülsemmi bilemedimki kızımın covid testi pozitif çıktı eve geçiyorum günümün geçmesini beklicem artık pazar günü bende test vercem o ara kan aldırırım diye düşünüyorum

Kızlar sevinsemmi üzülsemmi bilemedimki kızımın covid testi pozitif çıktı eve geçiyorum günümün geçmesini beklicem artık pazar günü bende test vercem o ara kan aldırırım diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun kuzumm rabbim şifanızı versin inşallah

bu arada ben sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim 13 ünü yani. Dün eşim hastaydı değerlendiremedik. Bugün yarında görevde olacak. Çok canım sıkkın bu ay da yattı benim hayaller. Sizlerden iyi haberler bekliyorum artık :) Petitoogofrett Petitoogofrett Fatmazell Fatmazell N Nilnilnil35
Kısmette varsa olur canım hiç sıkma canını,rabbim en iyisini bilir ❤️
Belki sen bize sürpriz yaparsın🎈

Bende sanki gördüm bir çizgi inşallah kopkoyu bir çizgi görürsün tekrarladığında. Çook sevindim adına 💗
İnşallah canım benim Allah size bana ve isteyen herkese nasip etsin çok ince bir çizgi o yüzden var diyemiyorum biraz beklicem artık hayırlısı

Çok teşekkürler canım benim daha belli değil ama Allah size bana isteyen herkese nasip etsin inşallah💕
Amiiiin inşallaaaah 🙏
Benim daha bir belirtim yok iki gün önce regli ağrısı gibi ağrım oldu ve beraberinde hafif kıvamlı bir akıntı bakalım 1haftam kaldı bende merakla bekliyorum 🥲🥰

Amiiiin inşallaaaah 🙏
Benim daha bir belirtim yok iki gün önce regli ağrısı gibi ağrım oldu ve beraberinde hafif kıvamlı bir akıntı bakalım 1haftam kaldı bende merakla bekliyorum 🥲🥰
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım eğer ben hamileysem ovulasyon testleri tamamen gerçek:))

Back
X