- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 39
- Konu Sahibi Nilnilnil35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım sıkma canını spermler 72 ve 120 saat yaşıyabiliyorlar merak etme rabbim ol derse olurbu arada ben sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim 13 ünü yani. Dün eşim hastaydı değerlendiremedik. Bugün yarında görevde olacak. Çok canım sıkkın bu ay da yattı benim hayaller. Sizlerden iyi haberler bekliyorum artık :)Petitoogofrett
Fatmazell N Nilnilnil35
Kızlar sevinsemmi üzülsemmi bilemedimki kızımın covid testi pozitif çıktı eve geçiyorum günümün geçmesini beklicem artık pazar günü bende test vercem o ara kan aldırırım diye düşünüyorumahhhh canım kızlar inşallah Mevlam hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin :) N Nilnilnil35 sen napcan kan vermeyi düşünüyor musun kuzum
Yaa bence hamilesinKızlar bata 4 gün kaldı erken gebelik testi biraz önce yaptım çizgi belirdi hemen bi bakarmısınızFatmazell H Hakmell B Brs1691 S Salihefeninannesi
Petitoogofrett
ahhh çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım benim.Kızlar sevinsemmi üzülsemmi bilemedimki kızımın covid testi pozitif çıktı eve geçiyorum günümün geçmesini beklicem artık pazar günü bende test vercem o ara kan aldırırım diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun kuzumm rabbim şifanızı versin inşallahKızlar sevinsemmi üzülsemmi bilemedimki kızımın covid testi pozitif çıktı eve geçiyorum günümün geçmesini beklicem artık pazar günü bende test vercem o ara kan aldırırım diye düşünüyorum
Amin canım çok sağolunahhh çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım benim.
Amin canım çok sağol vallaÇok geçmiş olsun kuzumm rabbim şifanızı versin inşallah
Canim testini tekrarla her gün biraz daha koyulasacaktir tebrik ederimKızlar bata 4 gün kaldı erken gebelik testi biraz önce yaptım çizgi belirdi hemen bi bakarmısınızFatmazell H Hakmell B Brs1691 S Salihefeninannesi
Petitoogofrett
Kısmette varsa olur canım hiç sıkma canını,rabbim en iyisini bilirbu arada ben sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim 13 ünü yani. Dün eşim hastaydı değerlendiremedik. Bugün yarında görevde olacak. Çok canım sıkkın bu ay da yattı benim hayaller. Sizlerden iyi haberler bekliyorum artık :)Petitoogofrett
Fatmazell N Nilnilnil35
Bende sanki gördüm bir çizgi inşallah kopkoyu bir çizgi görürsün tekrarladığında. Çook sevindim adınaKızlar bata 4 gün kaldı erken gebelik testi biraz önce yaptım çizgi belirdi hemen bi bakarmısınızFatmazell H Hakmell B Brs1691 S Salihefeninannesi
Petitoogofrett
İnşallah canım benim Allah size bana ve isteyen herkese nasip etsin çok ince bir çizgi o yüzden var diyemiyorum biraz beklicem artık hayırlısıBende sanki gördüm bir çizgi inşallah kopkoyu bir çizgi görürsün tekrarladığında. Çook sevindim adına![]()
Çok teşekkürler canım benim daha belli değil ama Allah size bana isteyen herkese nasip etsin inşallahBende sanki gördüm bir çizgi inşallah kopkoyu bir çizgi görürsün tekrarladığında. Çook sevindim adına![]()
Amiiiin inşallaaaahÇok teşekkürler canım benim daha belli değil ama Allah size bana isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım eğer ben hamileysem ovulasyon testleri tamamen gerçek:))Amiiiin inşallaaaah
Benim daha bir belirtim yok iki gün önce regli ağrısı gibi ağrım oldu ve beraberinde hafif kıvamlı bir akıntı bakalım 1haftam kaldı bende merakla bekliyorum![]()
Çatlamış canım muhtemelen dünde pikti.bu akşamı ve 2 akşamı değerlendir garanti olsunEki Görüntüle 2970893 kizlar bu ayni gune ait biri ogle biri aksam sizce pik olmus mudur ilki oglen
Çatlama olunca silikleşir canım ama değerlemdirmen gereken kritik günlerdendirAllah razi olsun bilemedim t sanki c kadar koyu degil dedim sonra test yaptim yine bu sefer bariz açık renk olunca bilemedim yaa