- 15 Kasım 2021
- 109
- 39
- 13
- 38
- Konu Sahibi Nilnilnil35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün çatlamış canım ben geceden geceye yapıyorum testHadi inşallah canım:)
Aynen canım çatlamış bu geceyide değerlendir 2 gün pik gitmiş sende çatlamada önemliBugün çatlamış canım ben geceden geceye yapıyorum test
Evet bende gölge görüyorum hadi bakalım hayırlısı inş vardır kaç gün oldu yumurtlamadan sonra
8 gün falan canım aşırı silikler ama yanılabilirim biraz daha beklicem artıkEvet bende gölge görüyorum hadi bakalım hayırlısı inş vardır kaç gün oldu yumurtlamadan sonra
Çatlamada önemli canım değerlendirdiysen umut var inşallah tutmuşturKızlar merhaba ben 12 Aralık pik gördüm degerlendiremedim 13 Aralık çatlama sadece catlamayi değerlendirebildim sizce tutar mı aynı gece sık ilişki yaşadım ve hep yattım ne diyorsunuz yardımcı olur musunuz lütfen yumurtlama gününü degerlendiremedigim için endiseliyim ilk gebeligim olucak çok heyecanlıyım![]()
Son iki testim bu şekilde yumurtlama ve çatlama oluyor değil mi yanlış bilmiyorumÇatlamada önemli canım değerlendirdiysen umut var inşallah tutmuştur
Yok doğru çatlamış sen bu gün yaptıysan bu testi 3 4 günüde değerlendir garanti olsun:))Son iki testim bu şekilde yumurtlama ve çatlama oluyor değil mi yanlış bilmiyorum
Yumurtlama pazar günüydü ben pazartesi akşamını değerlendirdim yani çatlama olduğu günü bugün henüz test yapmadımYok doğru çatlamış sen bu gün yaptıysan bu testi 3 4 günüde değerlendir garanti olsun:))
2 günde bir değerlendirmeye bak canım yinede ah ah eskiden ovulasyonmu vardı yediğimiz içtiğimizdenmi çocuk bile yaparken hesaplıyoruz artıkCa
Yumurtlama pazar günüydü ben pazartesi akşamını değerlendirdim yani çatlama olduğu günü bugün henüz test yapmadım
Bu akşamıda değerlendir canımCa
Yumurtlama pazar günüydü ben pazartesi akşamını değerlendirdim yani çatlama olduğu günü bugün henüz test yapmadım
2 günde bir değerlendirmeye bak canım yinede ah ah eskiden ovulasyonmu vardı yediğimiz içtiğimizdenmi çocuk bile yaparken hesaplıyoruz
Benimde son 5 gün:)testler şimdilik negatif bakıcaz artık gerçi bende yumurtlama ve çatlama değerlendirdim o yüzden sana 2 günde bir değerlendir diyorum canımÇok doğru diyorsun bu akşamı da değerlendiricem ins tutar tutmaz diye çok endişeliyim
Çatlamadıysa bu akşam çatladığı akşam be sonraki günler 2 günde bir değerlendir canım tecrübem yok ama hamiş kalanlar hep böyle hareket etmiş:))kızlar dünde bugünde piktim yumurtanın çatlamaması sorun mu ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz?
Havuç suyu iyiymiş canım bu gün içkızlar dünde bugünde piktim yumurtanın çatlamaması sorun mu ne yapmam gerekiyor fikir verir misiniz?
hadi inşallah canım çok teşekkür ederim.Çatlamadıysa bu akşam çatladığı akşam be sonraki günler 2 günde bir değerlendir canım tecrübem yok ama hamiş kalanlar hep böyle hareket etmiş:))