- 22 Eylül 2023
- 66
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi gizemErk0707
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurltma olmamıştestin 13.gunundeyim bugün sabah yaptığımda pik gördüm fakat az önce yaptım siliklesmis neden acaba çatlamışmidir aynı gün içindeen alttaki ikitane olan bugüne ait
Biliyorum yumurtlamayi ertesi gün gördüm ama daha catladimi bilmiyorum test yapicam birazdanYumurltma olmamış
En altta ki test pik olmuşDünkü testlerin alttaki 2 tane
En alttakini dün yapmıştım birazdan tekrar yapicam çatlama olmusmu bakalım tekrar atarım resim cnm bakarmisn ben pek anlamıyorum ilk yapışımEn altta ki test pik olmuş
TamamdırEn alttakini dün yapmıştım birazdan tekrar yapicam çatlama olmusmu bakalım tekrar atarım resim cnm bakarmisn ben pek anlamıyorum ilk yapışım
Dunki yaptığım ile aynı hâlâ pikTamamdır![]()
Çatlama olmamış dimii en alttakini şimdi yaptım. Normalmi böyle olmasiTamamdır![]()
Evet canım normal çatlamak üzere bugün bol havuç tüketebilirsin ve boş geçmeÇatlama olmamış dimii en alttakini şimdi yaptım. Normalmi böyle olmasi
3gundur değerlendiriyoruzEvet canım normal çatlamak üzere bugün bol havuç tüketebilirsin ve boş geçme![]()
3gundur değerlendiriyoruzbende kafaya taktım şimdi benim test siliklesmiyor catlamiycakmi acaba diye kaç günde çatlıyor
Evet pik olan gün değerlendirmeye başla test siliklesince catladi demek yumurtaKızlar bu testlerde o pik olan yani koyu kırmızı olan gün mü değerlendirilmeli? Ben hiç bu testlerden yapmadım hep yumurtlama akıntım ile tahminde bulunuyordum ama akıntım da 3-4 gün sürüyor ve pek doğru bilemiyorum hangi gündü yumurtlamam diye.
Yani sen 3 4 gün degerlendirEvet pik olan gün değerlendirmeye başla test siliklesince catladi demek yumurta
Çatlama günü ve ondan sonra 2 gün aralıklı ilişki deneyebilirsinKızlar bu testlerde o pik olan yani koyu kırmızı olan gün mü değerlendirilmeli? Ben hiç bu testlerden yapmadım hep yumurtlama akıntım ile tahminde bulunuyordum ama akıntım da 3-4 gün sürüyor ve pek doğru bilemiyorum hangi gündü yumurtlamam diye.
Takma kafana havuç ye3gundur değerlendiriyoruzbende kafaya taktım şimdi benim test siliklesmiyor catlamiycakmi acaba diye kaç günde çatlıyor
![]()
Teşekkür ederimYani sen 3 4 gün degerlendir![]()
İnşallah insanı beklemek yoruyorTakma kafana havuç yeherkesin hemen aynı gün olacak diye bir şey yok çatlar o gün içinde inşallah sen merak etme
![]()