- 22 Eylül 2023
- 66
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi gizemErk0707
Benim testim hâlâ pik yaa çatlama olmuycakmi acaba 2 gün oldu siliklesmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En alttaki testi şimdi yaptım ne durumda acaba testim çatlama olmak üzere mi acabaTakma kafana havuç yeherkesin hemen aynı gün olacak diye bir şey yok çatlar o gün içinde inşallah sen merak etme
![]()
Canım çatlamış yumurtanEn alttaki testi şimdi yaptım ne durumda acaba testim çatlama olmak üzere mi acaba
Evet canım silikleşiyor pik 3 gün önce dediğin gibiÇatlama oldumu acaba iki çizgide çok koyu değil en alttaki şimdi yaptığım pik göreli 3. Gün oldu
Tek çizgi siliklesmesi gerekmiyomu hiç bişey anlamadım benEvet canım silikleşiyor pik 3 gün önce dediğin gibi
Silikleşiyor zaten gibi bana öyle geldiTek çizgi siliklesmesi gerekmiyomu hiç bişey anlamadım benbendemi sorun testtemi yoksa çatlama olmuyormu çözemedim
Çatlama olmuş mu acaba en alttakini şimdi yaptımSilikleşiyor zaten gibi bana öyle geldi![]()
Evet canım evet çatlamış silikleşiyorÇatlama var dimi en sondakini az önce yaptimm ?
Sonunda çatladı galiba benim çatlama niye uzun sürdü acaba herkesin iki gün sonra çatlıyorEvet canım evet çatlamış silikleşiyor![]()
Evet canım belki yeterli olgunluğa ulaşmadı sanırım bunu tibbi olarak tam bilmiyorum ama dediğimiz gibi çatladı artık rahatlaSonunda çatladı galiba benim çatlama niye uzun sürdü acaba herkesin iki gün sonra çatlıyor![]()
Valla bu testler benim piskolojimi bozduEvet canım belki yeterli olgunluğa ulaşmadı sanırım bunu tibbi olarak tam bilmiyorum ama dediğimiz gibi çatladı artık rahatla![]()
Hamile kaldınız mı acabaValla bu testler benim piskolojimi bozdusaolunn teşekkür ediyorum