- 16 Eylül 2023
- 47
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi Zelihaaaaa2001
-
Piklemiş canım. Bu 3 günü full değerlendirmelisinKızlar adetim bittiği günden beri ovülasyon testi yapıyorum yani 3 gündür adetim 19 eylülde bitti ve 20sinde testim pozitif çıktı resim aticam 21inde iki tane test yaptım silikleşmişti bugün tekrar yaptım ve yine pozitifti aynı saatlarde ve test öncesi su ićmemeye dikkat ettim yardım eder misiniz lütfen Eki Görüntüle 3305925
Farklı marka çünkü canım artimed mi farklı olanAma neden iki testte farklı gösteriyor sizce
Evet farklı olan artimedFarklı marka çünkü canım artimed mi farklı olan
Artimed ommayana güveneceksin tabi. Bende pik yapmış meğersem dr ultrason ve kan değerleyiyle bakmıştı ama artimed çıkarmamıştı bendeHangisine güveneceğimi şasirdim
Merhaba benim testime de bakabilir misiniz yumurtalama günü mü bugünPiklemiş canım. Bu 3 günü full değerlendirmelisin
Evet bence yumurtlama gününüz. Bugünden başlayıp değerlendirin derim. Yarın silikleşirse çatlamış demektirMerhaba benim testime de bakabilir misiniz yumurtalama günü mü bugün
Evet canım yumurtlama gününMerhaba benim testime de bakabilir misiniz yumurtalama günü mü bugün
Teşekkür ederim kaç gün değerlendirmem gerekiyor silikleştiği zaman olmuyor muEvet bence yumurtlama gününüz. Bugünden başlayıp değerlendirin derim. Yarın silikleşirse çatlamış demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?