Ovülasyon testimi yorumlar mısınız acil!!!

Bişe olmaz merak etme onlar jet hızıyla gidebekkeri yere gidiyorlar birde rahat ol kafana takma Herşey beyinde bitiyor
Yaa kesinlikle öyle ben rahatım aslında ama geçen ay ben hamile olduğumu sandım bilmiyorum ama testlerim pozitif çıktı adetim gecikti kan testim negatiftibsinra hasta oldum ve pıhtilar gelmişti neden olmustur sizce

Merhaba dün ki testlere bakmıştınız bugün sabah tekrar yaptım sanki bugün daha da koyu bugun mu yumurtlama günü bakabilir misiniz rica etsem

Merhaba kızlar bende sol kasığımda ve arada sağ kasıkta olmak üzere hafif hafif arada artan ağrılar var ayaklarim buz gibi oluyo böyle midede değişik hisler var ama hamile olduğumu düşünmüyorum bilmiyorum da test yapsammi sizce nedendir benimle aynı durumda olan var mi

Merhaba ben az koyulaşmaya başladığı gün ve tam koyulaştıgı günleri değerlendirdim ama silikleşmeye başladığı günleri değerlendirmedim yeterli olur mu o şekilde yoksa yanlış mı yaptım ilk defa kullandım bu ay ovulasyon testini

Merhaba, planlı gebelik için bazı testler yapıldı bana , henüz göstermedim ama merak da ediyorum bunlar ne anlama geliyor gebe kalmam için bir sorun var mı , yardımcı olursanız çok sevinirim hepinizin bebeği sağlıklı doğsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20230930_110939.webp
    27 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adetime daha var gögüslerim hafiften acıyo bastırınca falan ağzımda sürekli bı acı tat var negatif gördükçe hayal kırıklığına uğruyorum

Kızlar gebelik testinde saateler sonra ikinci çizgi çıkmış ilk yaptigimda ben görüyor gibiydim ama o kadar yok gibiydiki bekledikçe gördüğüm yerde çizgi biraz bekirginlesmis umitlenmek istemiyorum kuruma çizgisidr diye öncekilerin de bu ciZgi çıkmamıştı yorumlar misinizEki Görüntüle 3316009

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…