- 16 Eylül 2023
- 47
- 4
- 1
- 23
- Konu Sahibi Zelihaaaaa2001
-
Aynen canım pik yapmışMerhaba benim testime de bakabilir misiniz yumurtalama günü mü bugün
Umarım bakalım sizin de inş olurBende ful degerlendirdim bekliyorum belirtidir olur mu bilmiyorum 6 gunde
Aynen canım pik yapmışBugün birlikte olup 2 gün ara vericeksin bacaklarını yukarı kaldırıp bi yarım saat bekle öyle ve bugün duşa girme . Spermler 3 gün vücutta kalıyor. Sıcak duş alma 3 gün sonra tek
Kaç gün değerlendirmem gerekiyorAynen canım pik yapmışBugün birlikte olup 2 gün ara vericeksin bacaklarını yukarı kaldırıp bi yarım saat bekle öyle ve bugün duşa girme . Spermler 3 gün vücutta kalıyor. Sıcak duş alma 3 gün sonra tekrar
Ama ben hani bekledim ful dediklerinizi yaptım ama gece düşümü aldimAynen canım pik yapmışBugün birlikte olup 2 gün ara vericeksin bacaklarını yukarı kaldırıp bi yarım saat bekle öyle ve bugün duşa girme . Spermler 3 gün vücutta kalıyor. Sıcak duş alma 3 gün sonra tekrar
Yaa kesinlikle öyle ben rahatım aslında ama geçen ay ben hamile olduğumu sandım bilmiyorum ama testlerim pozitif çıktı adetim gecikti kan testim negatiftibsinra hasta oldum ve pıhtilar gelmişti neden olmustur sizceBişe olmaz merak etme onlar jet hızıyla gidebekkeri yere gidiyorlarbirde rahat ol kafana takma Herşey beyinde bitiyor
Merhaba dün ki testlere bakmıştınız bugün sabah tekrar yaptım sanki bugün daha da koyu bugun mu yumurtlama günü bakabilir misiniz rica etsemAynen canım pik yapmışBugün birlikte olup 2 gün ara vericeksin bacaklarını yukarı kaldırıp bi yarım saat bekle öyle ve bugün duşa girme . Spermler 3 gün vücutta kalıyor. Sıcak duş alma 3 gün sonra tekrar
Merhaba ben az koyulaşmaya başladığı gün ve tam koyulaştıgı günleri değerlendirdim ama silikleşmeye başladığı günleri değerlendirmedim yeterli olur mu o şekilde yoksa yanlış mı yaptım ilk defa kullandım bu ay ovulasyon testiniAynen canım pik yapmışBugün birlikte olup 2 gün ara vericeksin bacaklarını yukarı kaldırıp bi yarım saat bekle öyle ve bugün duşa girme . Spermler 3 gün vücutta kalıyor. Sıcak duş alma 3 gün sonra tekrar
Bence daha vaktinize var oyuzden cikmaz canimKızlar gebelik testi yaptım negatif çıktı ama adetime daha var gögüslerim hafiften acıyo bastırınca falan ağzımda sürekli bı acı tat var negatif gördükçe hayal kırıklığına uğruyorum
İnşallah öyledir canım ne zaman yapsam ki testi bidahaBence daha vaktinize var oyuzden cikmaz canim
Gecikmenin oldugu gunum aksami nda bile varsa belli olur kac gununuz varİnşallah öyledir canım ne zaman yapsam ki testi bidaha
Ya canım normalde 10unda geliyodu ayın geçen 2gun gecikti şimdide adet belirtim yok 12sinde yada 15inde gelir galibaGecikmenin oldugu gunum aksami nda bile varsa belli olur kac gununuz var
Ozaman sen 12sinde bi yap cikmazsa ve adet olmazsan 15 inde bidaha yap insallah guzel sonuclar alirsinYa canım normalde 10unda geliyodu ayın geçen 2gun gecikti şimdide adet belirtim yok 12sinde yada 15inde gelir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?