Çok teşekkür ederim o zaman yazdığınıza göre henüz olmamışCanım merhaba ovulasyon testinin detaylı bir şekilde anlatıp açıkladığım konu başlığının linkini aşağıya ekledim
Gebeliğe Hazırlık - Ovülasyon testi açıklama,anlatım
Rica ederimÇok teşekkür ederim o zaman yazdığınıza göre henüz olmamış
Teşekkür ediyorumRica ederimEvet T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama gününüz olmuş oluyor yumurtlama günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirmeniz iyi olur net olan T çizgisi silikleşmeye başladığında da yumurtanız çatlamış oluyor o günleri de değerlendirirseniz hamile kalma olasılığınızı yükseltmiş olursunuz:)
Rica ederimEvet T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama gününüz olmuş oluyor yumurtlama günü ve sonraki 2-3 günü değerlendirmeniz iyi olur net olan T çizgisi silikleşmeye başladığında da yumurtanız çatlamış oluyor o günleri de değerlendirirseniz hamile kalma olasılığınızı yükseltmiş olursunuz:)
Merhaba ne demek yardımcı olurum tabii kiEki Görüntüle 3388097
Ya ben bugün de test yaptım da sanki silikleşmiş düne göre neden böyle oldu acaba
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben tam anlamıyorum diye size sorayım dedim
Dün atmıştım yumurtlama olmadı demiştiniz bende o yüzden beklemiştim o zaman bugün değerlendirelim değil mi çok koyuluk olmadı 3. De aynı renk değildi o yüzden beklemiştim bende teşekkürlerMerhaba ne demek yardımcı olurum tabii kidün yumurtlamanız olmuş bugün de yumurta çatlamış yumurtlama olduğu zaman 2 çizgi de aynı koyulukta çıkıyor 3.de oldugu gibi, yumurta çatladığında T çizgisi silinmeye başlıyor 4.deki gibi yumurtlamanın olduğu gün değerlendirip Yumurtanın çatladığı gün ve sonraki iki günü değerlendirmenizi öneririm bol şans şimdiden
Teşekkür ederimmm devam edeyim benDaha yumurtlama olmamis olabilir t nin koyulugu cok yetersiz direkt catlamis diye yorumlanamaz bence test yapmaya devam edin daha koyulasabilir
Selam rahatsız ediyorum kusura bakmayınDaha yumurtlama olmamis olabilir t nin koyulugu cok yetersiz direkt catlamis diye yorumlanamaz bence test yapmaya devam edin daha koyulasabilir
Bence daha olmamis yumurtlama olana kadar boyle gitgelli olabilir kiminde fakat oldugunda, cok net anlarsiniz ikisi de koyu oluyorSelam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Dünkü testten daha silik bugün
Flo uygulamasında 19 u gösteriyor acaba devam etmeli miyim yoksa 3. De çatlama olmuş mu acaba
Teşekkür ediyorumBence daha olmamis yumurtlama olana kadar boyle gitgelli olabilir kiminde fakat oldugunda, cok net anlarsiniz ikisi de koyu oluyor
Sizin olmuş gibi ama sankiBenim de bu sekilde suan
Eki Görüntüle 3388573
Rica ederim ne demek hafif bi agri bile hissedebilirsiniz dun hissettiniz mi hic 3.testtej sonra boyle biseyTeşekkür ediyorum
Benim en koyusu bile bundan daha az koyuyduBenim de bu sekilde suan
Eki Görüntüle 3388573
Umarim olmusturSizin olmuş gibi ama sanki
Evet belim ağrıyor ve akıntım başladı 2 gündür var bu ağrıRica ederim ne demek hafif bi agri bile hissedebilirsiniz dun hissettiniz mi hic 3.testtej sonra boyle bisey
Umarım şimdiden bol şanslaaarUmarim olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?