Polikistik over yada, adet duzensizliginiz varmiBenim en koyusu bile bundan daha az koyuydu
Yakin bence benim de akinti dan 2 gun sonra falan pik oluyorEvet belim ağrıyor ve akıntım başladı 2 gündür var bu ağrı
Doktor pcos a yatkın dedi ama değilim 54 kiloyum kilo alma böyle kal alırsan zorlaşır dedi adetim de bi ara düzensizdi ama son 5 6 aydır düzenli şükürPolikistik over yada, adet duzensizliginiz varmi
Ay inşallah öyledir ilk kullanıyorum tam anlayamıyorum daYakin bence benim de akinti dan 2 gun sonra falan pik oluyor
Evet şu an 12. Gün belki biraz erken de olabilir ama ben koyulaşıp silikleşince stres oldum acaba oldu da silikleşmeye mi başladı acaba diyeDevam edin bence, lh hormonu dalgalanan bi hormon gün içinde bile değişiyor düzeyi o yüzden silikleşmiş olması ondan olabilir. Adet günü de sayılır bu arada o şekilde yazarsanız daha anlaşılır olur, adetiniz 28 günde 1 ise genelde 14.gün (adet günleri dahil) yumurtlama olur. Sizinki daha erken olabilir
Evet şu an 12. Gün belki biraz erken de olabilir ama ben koyulaşıp silikleşince stres oldum acaba oldu da silikleşmeye mi başladı acaba diye
Ben yine de değerlendiriyorum bütün günleri umarım tutarEki Görüntüle 3388578
Benimki sizinki kadar net oynama yapmamıştı ama ilki daha koyuydu diğer günlere göre mesela. Devam edip ona göre sonraki ay (umarım bu ay görürsünüz pozitifleri tabii) daha dikkat edersiniz, belki sizinki erken oluyordur
Adetin duzenli ise 29 gunde bir oluyorsa yarin pik gorup pazartesi de silik gorebilirsin canim benim bugun 13?.gunumBen yine de değerlendiriyorum bütün günleri umarım tutar
Flo uygulamasında 19 u gösteriyor canım Pepapp diye bi uygylama var onda da 20 si gösteriyor ama benim bel ağrım akıntım erken başlayınca o yüzden merak ettimAdetin duzenli ise 29 gunde bir oluyorsa yarin pik gorup pazartesi de silik gorebilirsin canim benim bugun 13?.gunum
Yarin tekrar yaparsin bakariz cnmmFlo uygulamasında 19 u gösteriyor canım Pepapp diye bi uygylama var onda da 20 si gösteriyor ama benim bel ağrım akıntım erken başlayınca o yüzden merak ettim
Bide ilk defa kullanınca direk adetin ertesi gün başladım hemen
29 günde bir dönüyor adetim evet canım şu an 12. Günüm benim de
Aynen canım yapıp atarımYarin tekrar yaparsin bakariz cnmm
Merhaba estagf. Simdi dongunuze baktimda 29. Gun oluyorsan ve 12. Gundeysen daha catlamaya 3 4 gun olabilir. Bence 1 hafta daha devam et daha koyulasir testin. Kisiye gore degisiyor kac gun pik olacagi ama iki gun t cizgisi koyu yani pik gidebilir. Sonraki gun siliklesir catlamis demektir. O en koyu oldugu gunleri ozellikle degerlendirmek lazim iste.Selam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Dünkü testten daha silik bugün
Flo uygulamasında 19 u gösteriyor acaba devam etmeli miyim yoksa 3. De çatlama olmuş mu acaba
Teşekkür ediyorumMerhaba estagf. Simdi dongunuze baktimda 29. Gun oluyorsan ve 12. Gundeysen daha catlamaya 3 4 gun olabilir. Bence 1 hafta daha devam et daha koyulasir testin. Kisiye gore degisiyor kac gun pik olacagi ama iki gun t cizgisi koyu yani pik gidebilir. Sonraki gun siliklesir catlamis demektir. O en koyu oldugu gunleri ozellikle degerlendirmek lazim iste.
Bugun yaptiniz miTeşekkür ediyorum
Bunu dün akşam yapmıştım gündüzkinden koyu geldi bana bugün de 3 de yapacam saat bekliyorumBugun yaptiniz mi
Bunu bugün yaptımBugun yaptiniz mi
Dongune gore 15. Gun yumurtluyor olabilirsin ama farkli gun de olabilir tabi yapmaya devam et bence ama degerlendirmeyi de ihmal etme en azindan gun asiri. Bir iki gune iyice pik yapabilirTesti akşam yaptım silik değildi koyuydu 40 dk sonra baktım iyice koyulaşmıştı sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?