Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim femara ve ovıtrelleden sonra 2 tane kist oluşmuş doktor o yüzden femaraya ara verelim önce kistlerini yok edelim dedi 1 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi sizin kistleriniz için bir şey vermedi mi doktorunuz ?
Merhaba benim femara ve ovıtrelleden sonra 2 tane kist oluşmuş doktor o yüzden femaraya ara verelim önce kistlerini yok edelim dedi 1 ay kullanmam için doğum kontrol hapı verdi sizin kistleriniz için bir şey vermedi mi doktorunuz ?
Bende pcos var yumurta catlamadigi için kist olmustu, herhangi ilac kullanmamistim kist oldugunda, bir dahaki regl gunune kadar gelmezse adrt sokturucu veririz demisti ama biri on gun digeri 1 hafta gecikmeyle geldi
Klomen bir ay kullandim gunde bir kere bes gun 4 gun erken regli oldum normale gore kist olmadi