Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmuş. Yarın tekrardan test yapın silikleşicek mi. Bugünü değerlendiremezseniz yarını mutlaka değerlendirinTestım burda
Bende pik gördüm sabah tekrarlarsin zaten. Catlamayi gördükten sonra değerlendirinTestım burda
Ben 5-6-7-8 Mart degerlendırdım aslında dün pik olmuştu bugün silindi gece tekrar pik oldu :) yarın öğlen tekrar bakacağımPik olmuş. Yarın tekrardan test yapın silikleşicek mi. Bugünü değerlendiremezseniz yarını mutlaka değerlendirin
Ben 5-6-7-8 Mart degerlendırdım aslında dün pik olmuştu bugün silindi gece tekrar pik oldu :) yarın öğlen tekrar bakacağımBende pik gördüm sabah tekrarlarsin zaten. Catlamayi gördükten sonra değerlendirin
Testleri şu zaman aralığında yapın diye kullanma kılavuzunda yazıyor aslında bence onu da dikkate al. Pik görüp silinip tekrar pik olması düşündürdü beni :) pcos musun belki oyleysen ihtimal vardirBen 5-6-7-8 Mart degerlendırdım aslında dün pik olmuştu bugün silindi gece tekrar pik oldu :) yarın öğlen tekrar bakacağım
En doğru zaman yumurta catladiktan sonra canım. Doktor aşılama yapacağı zaman yumurtayı catlattiktan 36 saat sonra yapiyo mesela.Ben 5-6-7-8 Mart degerlendırdım aslında dün pik olmuştu bugün silindi gece tekrar pik oldu :) yarın öğlen tekrar bakacağım
2 günde 1 değerlendirmek sperm kalitesi için daha iyi diye biliyorum :) 2 kere yumurtlama olmuş olabilir bu arada. Bir rahatsızlığınız yoksaBen 5-6-7-8 Mart degerlendırdım aslında dün pik olmuştu bugün silindi gece tekrar pik oldu :) yarın öğlen tekrar bakacağım
Yok herhangi bi problemım çıkolata kistim bile yokTestleri şu zaman aralığında yapın diye kullanma kılavuzunda yazıyor aslında bence onu da dikkate al. Pik görüp silinip tekrar pik olması düşündürdü beni :) pcos musun belki oyleysen ihtimal vardir
Hayır rahatsızlığım yok sadece dış gebelık gecırdım 3 ay önce ama adetim düzenli benim çoğul gebelık oluyor sanırım fazla yumurtluyorum 3 kez hamile kaldım 3üz 2ik diğeri hem dış hem iç gebelık oda ıkızdı ikiside tutsa idi2 günde 1 değerlendirmek sperm kalitesi için daha iyi diye biliyorum :) 2 kere yumurtlama olmuş olabilir bu arada. Bir rahatsızlığınız yoksa
Eşim gece nöbette oluyor , halıyle bı gündüz bı gece yapıyorum kaçırmamak ıcınTestleri şu zaman aralığında yapın diye kullanma kılavuzunda yazıyor aslında bence onu da dikkate al. Pik görüp silinip tekrar pik olması düşündürdü beni :) pcos musun belki oyleysen ihtimal vardir
Genelde pcoslarda iki kez falan yumurtlama olabiliyor o yüzden sordum :) maşallah hep çoğul gebelikler yasamissiniz ama nasip olmamış henüz. Allah gönlünüze göre tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallahYok herhangi bi problemım çıkolata kistim bile yok
Vitamin takviye falan kullanıyor musun ? Neden düştüğü belli mi yani?Hayır rahatsızlığım yok sadece dış gebelık gecırdım 3 ay önce ama adetim düzenli benim çoğul gebelık oluyor sanırım fazla yumurtluyorum 3 kez hamile kaldım 3üz 2ik diğeri hem dış hem iç gebelık oda ıkızdı ikiside tutsa idi
Çok geçmiş olsun. 2 kere yumurta çatlamış o zaman şansın daha yüksek inşallah sağlıklı gebelik olurHayır rahatsızlığım yok sadece dış gebelık gecırdım 3 ay önce ama adetim düzenli benim çoğul gebelık oluyor sanırım fazla yumurtluyorum 3 kez hamile kaldım 3üz 2ik diğeri hem dış hem iç gebelık oda ıkızdı ikiside tutsa idi
Hayır hiç Bişi kullanmıyorum düşük hiç yaşamadım . 1 oğlum var 8 yaşında 33 yaşındayım sol tüpüm alındı dışarda ve içerde gebelık oluşuyor mecbur kürtajla içeridekini de alıyorlarVitamin takviye falan kullanıyor musun ? Neden düştüğü belli mi yani?