Teşekkür ederim ilginiz için, inşallah en kısa zamanda hepimize sağlıkla, huzurla, mutlulukla nasip olsun güzel güzel bebekler.Genel hesaplamaya göre yumurtlaman bugün. Ama 7 temmuz pik vermiş. Çift mi yumurtladın acaba diye düşünüyorum. Bu ay bebek tutmazsa önümüzdeki ayda ovülasyon yap yine testler böyle olursa o zaman doktora gidersin
Rica ederim canim
Canim benim sen benim tahminimce 1 den fazla yumurtluyorsun o cift cizgilerde bunlarin belirtisi adetin yaklasana kadar devam et ve değerlendir derim testini her gun düzenli sekilde yapiyorsun zaten aynen oyle devam et hic bir sekilde sıkıntı yapma sakın elbet gün gectikce silikleşmeye başlayacaktır umarım bunun sonundada hamiş olursuunBunu da az önce yaptım acaba yanlış mı yapıyorum bir şeyi ben
Ay inşallah hepimize nasip olsun sağlıklı sıhhatli bebeklerCanim benim sen benim tahminimce 1 den fazla yumurtluyorsun o cift cizgilerde bunlarin belirtisi adetin yaklasana kadar devam et ve değerlendir derim testini her gun düzenli sekilde yapiyorsun zaten aynen oyle devam et hic bir sekilde sıkıntı yapma sakın elbet gün gectikce silikleşmeye başlayacaktır umarım bunun sonundada hamiş olursuun
Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi neden bu şekilde çıkar kiCanim elinde test varsa aksama dogru veya bi kac saat sonra tekrar yap o zaman bakalim yine
Olabilirde olmayabilirde canim normal gebelik testin var mi elindeKızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi neden bu şekilde çıkar ki
Yok canım alamadım bende ikilemdeyim normalde adet olmadan 1 hafta önce akıntım kesilirdi ama beyaz akıntı devam ediyor halaOlabilirde olmayabilirde canim normal gebelik testin var mi elinde
Alıp yaptığında banada haber ver canim merak ettiimmYok canım alamadım bende ikilemdeyim normalde adet olmadan 1 hafta önce akıntım kesilirdi ama beyaz akıntı devam ediyor hala
Tamam canım benim inşallahAlıp yaptığında banada haber ver canim merak ettiimm
Yumurta catladiktan sonra ovulasyon testin bundan acik miydi yoksa ayni miydi? Adetine kac gun var?Kızlar merhaba benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 3 gün var az önce ovülasyon testi yaptım ve fotoğraftaki gibi çıktı kafam karıştı ve aynı zamanda ayın 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim şuanda hafif bulantım var belime gün içerisinde ağrı giriyor bazende kasıklarımda hafif hafif ağrılar giriyor sizce gebelik olabilir mi neden bu şekilde çıkar ki
Atayım onuda adetime 2-3 varYumurta catladiktan sonra ovulasyon testin bundan acik miydi yoksa ayni miydi? Adetine kac gun var?
Sanki daha silikmis koyulaşmış oyle degil miAtayım onuda adetime 2-3 var
Banada öyle geldi ama koyuluğu seninki kadar değil sanırım şuan da kasık ağrım var şaşırdım neden böyle olduğunaSanki daha silikmis koyulaşmış oyle degil mi
Yumurtlamayı takip etmedim canım 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim orda öğrendim yani kuzum sence var mıdırBu da yumurta çatladıktan sonra
Olabilir valla canim belirtilerin var gibi ama tabi belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Test yap yarin istersen. Varsa belli olur. Ya da yarin bi ovulasyon daha yapıp koyulasip koyulaşmadigina bakip iki gun sonra da test yapabilirsinYumurtlamayı takip etmedim canım 12 sinde yani pazartesi günü doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende o günü değerlendirdim orda öğrendim yani kuzum sence var mıdır
Bekliyim gebelik testi yaparım diyorum inşallah canımOlabilir valla canim belirtilerin var gibi ama tabi belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Test yap yarin istersen. Varsa belli olur. Ya da yarin bi ovulasyon daha yapıp koyulasip koyulaşmadigina bakip iki gun sonra da test yapabilirsin
Bize de haber ver :)Bekliyim gebelik testi yaparım diyorum inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?