- 1 Eylül 2025
- 18
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi gizlibirileriydi
-
Cnm catlamis yumurtan yada alttaki bozuk cunku usttekininndaha koyu olmasi lazimKızlar bu ovulasyon testlerini bugün birini sabah 11.40 birini de 13.45te üstteki sabah olan benim için yorumlar mısınız ?Eki Görüntüle 3640045
Ben de öyle düşündüm. Bugün sabah tekrar yaptım biraz daha koyu çıktı ama hala yeterince koyu değil. Adetime 12-13 gün var deniyorum hala bakalımCnm catlamis yumurtan yada alttaki bozuk cunku usttekininndaha koyu olmasi lazim
Ay hadi inşallahBugün tekrar yapın pik olmak üzere
Üstteki dün sabahtı alttaki de dün öğlen bugün tekrar yaptım durun fotoğraf yükleyebilirsem atacağım hemenHangisi yeni yaptığınız
Yumurtlaman gecmis bnce cnm catlamis duruyiBen de öyle düşündüm. Bugün sabah tekrar yaptım biraz daha koyu çıktı ama hala yeterince koyu değil. Adetime 12-13 gün var deniyorum hala bakalım
Genelde gün aşırı değerlendirmeye çalıştım teste güvenemedim inşallah denk gelmiştir.Yumurtlaman gecmis bnce cnm catlamis duruyi
Soyle ki ustteki test koyuydu o pik olmadan veya gectikten sonra o sekilde oluyor cnmGenelde gün aşırı değerlendirmeye çalıştım teste güvenemedim inşallah denk gelmiştir.
Ama iki çizgi eşit ya da T çizigisi daha koyu olması gerekiyor benimki öyle değil T çizgisi hala açık yani o pik kısmını gördüğümü düşünmüyorum ben hala ya
Şimdi pik demiSoyle ki ustteki test koyuydu o pik olmadan veya gectikten sonra o sekilde oluyor cnm
Evet cnm pik olmusŞimdi pik demi
Ay şükür ya. Bugün 24. GünEvet cnm pik olmus
Gec yumurtlamissin cnm demekki regl en zmnAy şükür ya. Bugün 24. Gün
Reglime 10 gün var diye gösteriyor uygulama ama ben 3 güne kadar gecikebiliyorumGec yumurtlamissin cnm demekki regl en zmn
Tamam o zmn normal cnm cogu kadin adetten bir hafta once yumurtlaybilihorReglime 10 gün var diye gösteriyor uygulama ama ben 3 güne kadar gecikebiliyorum
Teşekkür ediyorum cevapların ve yardımın içinTamam o zmn normal cnm cogu kadin adetten bir hafta once yumurtlaybilihor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?