- 8 Eylül 2016
- 129
- 174
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
Kan testi ver canım.Arkadaşlar lütfen bakar misiniz.ben yeni üyeyim. 4 aylık evliyim bu konuda acemiym kafam çok karışık.ovulasyon testi kullandım ve adetimden yirmi gün sonra yumurtlama oldu ilişki oldu. ve adetimi geçtikten sonra yine yaptım öylesine.. sürekli koyu şekilde pozitif..gebelik testi ise negatif çıkıyor. HAmilelik belirtilerimde var ..lütfen bişey söyleyin
Kan testi ver canım.
Canım adetin birinci günü verdim negatif
Geç yumurtlama oldu acaba geç döllenme midir???
Kan testi ver canım.Arkadaşlar lütfen bakar misiniz.ben yeni üyeyim. 4 aylık evliyim bu konuda acemiym kafam çok karışık.ovulasyon testi kullandım ve adetimden yirmi gün sonra yumurtlama oldu ilişki oldu. ve adetimi geçtikten sonra yine yaptım öylesine.. sürekli koyu şekilde pozitif..gebelik testi ise negatif çıkıyor. HAmilelik belirtilerimde var ..lütfen bişey söyleyin
üyük ihtimalle gebelikten .Test yap cnmArkadaşlar lütfen bakar misiniz.ben yeni üyeyim. 4 aylık evliyim bu konuda acemiym kafam çok karışık.ovulasyon testi kullandım ve adetimden yirmi gün sonra yumurtlama oldu ilişki oldu. ve adetimi geçtikten sonra yine yaptım öylesine.. sürekli koyu şekilde pozitif..gebelik testi ise negatif çıkıyor. HAmilelik belirtilerimde var ..lütfen bişey söyleyin
Kana çabuk geçiyo diye biliyorum olsa çıkardı ama. Sen yine de için rahatlasın bi daha ver.Canım adetin birinci günü verdim negatif
Geç yumurtlama oldu acaba geç döllenme midir???
Evde idrar testide yaptin mi
Foto nasıl atılıyor testi atcam sizeB
üyük ihtimalle gebelikten .Test yap cnm
Cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan aticaksinFoto nasıl atılıyor testi atcam size
Foto nasıl atılıyor testi atcam size
Bunun üstünden günler geçti silikleşti yaklaşık 5 tane de koyu attım çöpe .baştaki hamilelik testi digerleri ovulasyon
Hepsi de çoook koyuydu bunların hepsi bu günlerde yaptığım ama günler geçti bunların üstünden bu yüzden silik çekmecede buldum bunları koyuları da attım kafam karışıyordu bakıncaEn son yaptığın hangisi hamilelik olduğu durumda ikiside baya belirğin oluyo
İlk baştaki gebelik diğerleri ovulasyonBakın şimdi çektim
Evet canmEvde idrar testide yaptin mi
Hıımm dediğim gibi eger çok koyuysa hamile olabilirsin cnm birkaç kişi gördüm burda ovulasyon testiyle öğrenen inşallah snnkide öyledir :)Kan testini çok mu erken yaptım acaba birinci günü yaptım bunu altıncı gün hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?