- 8 Eylül 2016
- 129
- 174
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
İnşallah vardır cnm bir test yap çıkar artık varsaÇok koyuydu kamera da uzaktan çıkmamış..
Cnn tşk ederİm .
Eşim 38 ben 21 yaşındayım bu yüzden çok istiyor
Canım birinci günü kan vermeye gittim erkendi ..ablamda da 15. Gün çıktı geç döllenme olmuştu. Bakalım kısmet 10 gün sonra tekrar yaparım
Adeti geciktikten 15 gun sonra mi gebelik cikti??
Evet canım sürekli test yapıyordu çıkmıyordu
Eger bende hamileysem sanirim benimde gec dollenme. İdrar testim pozitif beta 5 cikti. Bende bekliyorum. Adetim 6 gun gecti
Bende öyle düşündüm önce ama yok bi haftadır koyu pozitif gercekten kafam karışık belirtilerin fazla ilk defa böyle belirtiler de çokTekrar yumurtluyor olabilirsin canım. ..ablam adetinin 5.günü birlikte olmuş eşiyle tek birliktelik ve hamile
İnsAllah hakkimzda hayirlisi olsunCanım olabiliyor bizde çoğunluk geç yumurtlama olur ve gebelik de geç çıkıyor hadi ınş canım
Aminnnnn...inş cnmİnsAllah hakkimzda hayirlisi olsun
Aminnnnn...inş cnm
Ya aklımda da yoktu böyle bişey ama belirtiler yoğun olunca bu testler de böyle olunca kafam karıştı elbette
Tekrar yumurtluyor olabilirsin canım. ..ablam adetinin 5.günü birlikte olmuş eşiyle tek birliktelik ve hamile
Biz istiyorduk gecen ay kimyasal gebelik yasadum zaten. Bu ayda boyle oldu. :)
İnşşş bu defa olur canım insan şok yaşıyor bi yandan negatif diyinceBiz istiyorduk gecen ay kimyasal gebelik yasadum zaten. Bu ayda boyle oldu. :)
Ya tahminime göre insanın aklında yokken oluyor..testlerimi hepsini bitirip atcam...kafamdan çıkarrıcamm bakalım o zaman ne olur :)
Canlar ben de hep ovulasyon testi ile 15. gün pozitifi yakalardım ama son aylarda bir türlü yakalayamıyordum. 19. günden sonra da sıkılıp test yapmayı bırakıyordum. Meğerse geç yumurtluyormuşum. :)
Dün 26. günümdü ve doktor 24 mm boyutunda yumurtamın olduğunu ve henüz çatlamadığını söyledi. Yarın tekrar gideceğim kontrole.
Yani kısacası ben de pek ihtimal vermezdim ama olabiliyor böyle şeyler demek ki
Adet dongun kac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?