Ovulasyon testin sürekli pozitif ?

Bugün yaptım çıkmadı... ama ovulasyon testi yaptım yine çok koyu pozitif inan ki kafam karıştı ..ahh bi bilsem de netleşse sorunum bu aslında

Canım birinci günü kan vermeye gittim erkendi ..ablamda da 15. Gün çıktı geç döllenme olmuştu. Bakalım kısmet 10 gün sonra tekrar yaparım

Bencede takma :) evet insan sasiriyor benim beta da tam sinirda cikmis. 5.1 bile degil sonuc 5:) komedi gibi
Ya tahminime göre insanın aklında yokken oluyor..testlerimi hepsini bitirip atcam...kafamdan çıkarrıcamm bakalım o zaman ne olur :)

Canlar ben de hep ovulasyon testi ile 15. gün pozitifi yakalardım ama son aylarda bir türlü yakalayamıyordum. 19. günden sonra da sıkılıp test yapmayı bırakıyordum. Meğerse geç yumurtluyormuşum. :)
Dün 26. günümdü ve doktor 24 mm boyutunda yumurtamın olduğunu ve henüz çatlamadığını söyledi. Yarın tekrar gideceğim kontrole.

Yani kısacası ben de pek ihtimal vermezdim ama olabiliyor böyle şeyler demek ki

Adet dongun kac gun

Adet dongun kac gun

Şaşıracaksın belki ama normalde 29 günde bir düzenli olarak adet olurum. hiç de gecikmez. Ama nedense son 2-3 aydır bazen 35-40 günü buluyordu. Stresten filan gecikiyor sanıyordum ama büyük ihtimalle bir şekilde bir şey oldu ve geç yumurtlamaya başladım. Yarın doktora yeniden gittiğimde netleşecek her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…