- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
Şaşıracaksın belki ama normalde 29 günde bir düzenli olarak adet olurum. hiç de gecikmez. Ama nedense son 2-3 aydır bazen 35-40 günü buluyordu. Stresten filan gecikiyor sanıyordum ama büyük ihtimalle bir şekilde bir şey oldu ve geç yumurtlamaya başladım. Yarın doktora yeniden gittiğimde netleşecek her şey.
Sonuçları yazalım m sonra kızlar huhuuuu çok heyecenlııııŞaşıracaksın belki ama normalde 29 günde bir düzenli olarak adet olurum. hiç de gecikmez. Ama nedense son 2-3 aydır bazen 35-40 günü buluyordu. Stresten filan gecikiyor sanıyordum ama büyük ihtimalle bir şekilde bir şey oldu ve geç yumurtlamaya başladım. Yarın doktora yeniden gittiğimde netleşecek her şey.
Sonuçları yazalım m sonra kızlar huhuuuu çok heyecenlıııı
Yazalım yazalım. Valla ben normalde bata 3 gün kaldı diye gün sayıp bir hevesle her gün gebelik testi yapıyordum normalde. Doktor daha yeni yumurtladığımı söylediğinde yaşadığım şoku siz düşünün artık.
Adet beklerken yeniden çalışmalara başladık eşimle mecburen
Yumurtlama günü vardı ama afedersnn ama tatlummmVallaaa yumurtlama günü istek çoğalıyor birde bende şu anda sfr istek
Nereden anlıyorsunuz yumurtlama olduğunuArkadaşlar lütfen bakar misiniz.ben yeni üyeyim. 4 aylık evliyim bu konuda acemiym kafam çok karışık.ovulasyon testi kullandım ve adetimden yirmi gün sonra yumurtlama oldu ilişki oldu. ve adetimi geçtikten sonra yine yaptım öylesine.. sürekli koyu şekilde pozitif..gebelik testi ise negatif çıkıyor. HAmilelik belirtilerimde var ..lütfen bişey söyleyin
Vallaaa yumurtlama günü istek çoğalıyor birde bende şu anda sfr istek
Canım yumurtalık olduğu yerde çok ağrı farkettim yumurta büyümüş gibi.. ve yumurta aki gibi sıvı ve çift çizgiyi gördüm ve istek vardıNereden anlıyorsunuz yumurtlama olduğunu
Canım eşine söyleme ama yumurtlama günü diye bilinçaltı olursa kötü olurCanım şu anda valla bende pek istek yok ama mecburen ne yapalım :)
Çocuk düşünüyor musunuz canmbenimde bat 18 geçen günlerde yumurtalık zamanımda hiç olmadığı kadar şiddetli ağrı çektim sağ tarafım apandis sandım soluğu Dr da aldım tahliller ultrason derken birşey bulamadılar hala sizi var ve akintim şeffafdevam ediyor birde beta hcg istediler nealakaysa o dönemde 2 çıktı o da zaten yumurtanın buyumustur bu ay o yüzden acı cekmisindir dediler birde
Evet canımÇocuk düşünüyor musunuz canm
Ay çok üzücü.. Bende henüz belirtiler var ama bilemiyorum canım senn en kesin belirtilerin neydi hissediyor muydunsıvı görmüş çatlama sıvısı sanırım 2 düşük bir kimyasal gebelik geçti başımdan
Hamile olmadanAy çok üzücü.. Bende henüz belirtiler var ama bilemiyorum canım senn en kesin belirtilerin neydi hissediyor muydun
Benim göğüslerim de çok ağrı var ve hassas damarlar belirgin.. kokuda hassasiyet var ama bilmiyorumyok valla adet belirtileri ile aynıydı hiç birinde hissetmedim
Buda şimdi yaptığım test .Benim göğüslerim de çok ağrı var ve hassas damarlar belirgin.. kokuda hassasiyet var ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?