Tamam teşekkür ederim ikisini de alayım önce erken gebelik yaparım bat geçerse normali yaparımErken gebelik bnce
Tamamdır sonucu paylaşırım sizinleAynen bizde bilgilendir bide ilk idar ile Yörsan net sonuç alirsiniz
Kesinlikle negatif erken gebelik testi aldım ama sonuç tek çizgi maalesefAynen bizde bilgilendir bide ilk idar ile Yörsan net sonuç alirsiniz
Atarmsn resm
Atarmsn resm
Batı bekleyeceğim bakalım nolacakBiraz daha bekle baklm
Biliyorum ama zaten korunuyorduk şüphelendim yaptım testiaaa şuan tesadüfen gördüm konunu ama hamile kalman şuan yasak hayatım nasıl cesaret edebiliyorsun
T çizgisinin daha koyu olması gerek gebelik var demek içinBATA 3 GÜN VAR YAKLAŞIK BİR HAFTADIR KASIKLARIMDA AĞRI BATMA VAR OVULASYON TESTİ BÖYLE ÇIKTI SİZCE GEBELİK OLABİLİR Mİ
Gebelik testi negatif çıktı zatenT çizgisinin daha koyu olması gerek gebelik var demek için
Sonuc ne olmustu canim bende ayni durumdaym adetime 3 gun var ve ovulasyon testm boyle cikyrBATA 3 GÜN VAR YAKLAŞIK BİR HAFTADIR KASIKLARIMDA AĞRI BATMA VAR OVULASYON TESTİ BÖYLE ÇIKTI SİZCE GEBELİK OLABİLİR Mİ
Negatif benim sizin ne olduSonuc ne olmustu canim bende ayni durumdaym adetime 3 gun var ve ovulasyon testm boyle cikyr
Merhaba hamile miymişsiniz? Baya koyu çıkmış. Benim 5 gün kala ve 4 gün kala böyle çıktı. Belirtim de var biraz ama hiç düşündüğüm gibi koyu çıkmadı. Dün 9 buçukta, bugün 1de yaptım fark eder mi bilmiyorum.Sonuc ne olmustu canim bende ayni durumdaym adetime 3 gun var ve ovulasyon testm boyle cikyr
Bilmyrm canim bidha test yapmadm ilk gun yapmstmMerhaba hamile miymişsiniz? Baya koyu çıkmış. Benim 5 gün kala ve 4 gün kala böyle çıktı. Belirtim de var biraz ama hiç düşündüğüm gibi koyu çıkmadı. Dün 9 buçukta, bugün 1de yaptım fark eder mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?