- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
merhabalarMerhaba güzel bayanlar
Reglime 4 gün kaldı bu aklıma esti yapayım derken böyle bir durumla karşılaştım sizce bu nedir yAni hamilelik olabilir mi yoksa tekrar mı yumurtlamasıvı alımına da dikkat etmedim tuvalet ihtiyacımı da bana yardımcı olunuz
Merhabalar
Bende gebeliğimi 2 gün günüm geçtikten sonra ovulasyon testiyle öğrendim benimde idrarımı koyar koymaz neredeyse pik görüntüsüne ulaştı akşamında kan verdim pozitif sonucu gördüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :)
Ayyy hadi hayırlısı inşallah adetimin geçmesini beklemeliyim ve o 4 gün bana nasıl geçicekama içimde bir ses gebesiniz diyor :)
Merhaba kaset teste çıkar mı peki 4 gün kalınca çıkmaz diye düşünüyorum ama şimdi Ovülasyon testi yapıp geliyorummerhabalar
ben senin yerinde olsam bir gebelik testi edinirdim.
Ovülasyonu tekrarladın mı daha da koyulaşıyor mu ?
Erkn gebelik testinde çıkar canm belli olmuyor erkn dollenmeyse kasettede çıkabilirMerhaba kaset teste çıkar mı peki 4 gün kalınca çıkmaz diye düşünüyorum ama şimdi Ovülasyon testi yapıp geliyorum
eğer ovülasyonda görülecek boyuttaysa kaset testinde de silik bile olsa çıkar bence.Merhaba kaset teste çıkar mı peki 4 gün kalınca çıkmaz diye düşünüyorum ama şimdi Ovülasyon testi yapıp geliyorum
Erkn gebelik testinde çıkar canm belli olmuyor erkn dollenmeyse kasettede çıkabilir
C daha koyu diğeri soluk görünüyor gibi geldi bana resimden mi ikiside kop koyu mi
Yaptım kuzular bu şekilde çıktıeğer ovülasyonda görülecek boyuttaysa kaset testinde de silik bile olsa çıkar bence.
Daha da koyulasmis sanki yoksa bana mı öyle geldiYaptım kuzular bu şekilde çıktı
Bu arada yumurtlamayi takip etmiş miydiniz kaç gün geçti yumurtlamadanYaptım kuzular bu şekilde çıktı
Bende onu yazacaktım şimdi dün ki testlerime göre bugün bir tık koyu çıktıDaha da koyulasmis sanki yoksa bana mı öyle geldi
Evet takip ettim canım yumurtlamadan itibaren 10. Gün bugün kuzumBu arada yumurtlamayi takip etmiş miydiniz kaç gün geçti yumurtlamadan
Erken gebelik testi yapabilirsin o zamn jaset testte 12 gün sonra çıkıyor diyorlrEvet takip ettim canım yumurtlamadan itibaren 10. Gün bugün kuzum
c kadar koyu değil ama epey bir koyuluk var gerçekten. İnşallah gebelik habercisidir canım. Aslında ovülasyonda battan sonraki gecikmede çıkar diyorlar ama herkesin değerleri farklı yükseliyor. Neden olmasın.Yaptım kuzular bu şekilde çıktı
O zaman alayım yarın mı yapsam acaba fark eder mi gün içindeErken gebelik testi yapabilirsin o zamn jaset testte 12 gün sonra çıkıyor diyorlr
Her türlü yine bat ı beklememiz gerekiyor inşallah habercisidir bakalımc kadar koyu değil ama epey bir koyuluk var gerçekten. İnşallah gebelik habercisidir canım. Aslında ovülasyonda battan sonraki gecikmede çıkar diyorlar ama herkesin değerleri farklı yükseliyor. Neden olmasın.
Tam 4 günün mu var adetineO zaman alayım yarın mı yapsam acaba fark eder mi gün içinde
Eder ama dayanabilirseniz bn yerinizde olsam eczanenein yolunu tutmuştumO zaman alayım yarın mı yapsam acaba fark eder mi gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?