- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Tam 4 günün mu var adetine
Tam 4 gün kaldı evet birazdan gideceğim almayaEder ama dayanabilirseniz bn yerinizde olsam eczanenein yolunu tutmuştum
Hadi bakalım güzel haberini bekliyorz ama testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesTam 4 gün kaldı evet birazdan gideceğim almaya
Kaset testi ne zamn yapmistnzBenimde regl 4 gün kala ovulasyon testinde böyleydi , sonra kaset testte de silik bir çizgi görmüştüm hakkınızda hayırlısı olsun..
Bence sizde de var ama erkn olduğu ixin çıkmadı hemnbenimde adete 4 gun kaldi ovulasyon boyle gebelik testinde sonradan cizgi olustu bugun hemen çıkmadığı icin olmadığını düşünüyorum insallah sizin vardir
bakalim hayırlısı ovulasyon cok koyuBence sizde de var ama erkn olduğu ixin çıkmadı hemn
Ne yaptın canm sonuç neTam 4 gün kaldı evet birazdan gideceğim almaya
Ben aynı gün yaptım testleriKaset testi ne zamn yapmistnz
C cizgisiyle esit koyulukta veya daha koyu olmali suan yumurtlama olmamisBana da yardımcı olurmusunuz 3 gündür test yapıyorum ve ilk defa koyulaşmaya başladı. Şuan pik değildir dimi bu daha da koyulaşması gerek?
Ben yaptıklarımı hep gece oniki de yaptım suan hepsi koyu çıkıyorOvulasyon testlerini saat kaçta yapıyorsunuz arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz lütfen ilk defa deneyeceğim yarın başlayacağım akşam 7 de düşünüyorum hem oruç olduğu için su içmemiş olurum. Bir ebenin günlüğü instagram sayfasından aldım sabah 10 12 arası akşam 8 10 arası diyor sabah bana uymuyor çalışıyorum. Akşam da iftara denk geldiği için su içmiş olurum diye iftardan önce 7 de yapayım diye düşündüm
Benin okuduklarıma göre sizin adet tarihiniz de geldiği için ovulasyon testi böyle çıkarsa hamile olma ihtimaliniz var doğru anladıysam okuduklarımı beynimi yandı çünküBen yaptıklarımı hep gece oniki de yaptım suan hepsi koyu çıkıyor
bakalim hayırlısı ovulasyon cok koyuinsallah yazan arkadaşın cikar takipteyim
Kuzular henüz yapmadım adet günü yapmayı düşünüyorum daha önceden erken gebelik testinde çift çizgi görüp kan da 0.12 olduğunu öğrendimNe yaptın canm sonuç ne
Evet inşallahBenin okuduklarıma göre sizin adet tarihiniz de geldiği için ovulasyon testi böyle çıkarsa hamile olma ihtimaliniz var doğru anladıysam okuduklarımı beynimi yandı çünkü
Hakkında hayırlısı yaz buraya da inşallah sağlıkla vardır. İsteyen herkese versin RabbımKuzular henüz yapmadım adet günü yapmayı düşünüyorum daha önceden erken gebelik testinde çift çizgi görüp kan da 0.12 olduğunu öğrendim
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş evini çocuk sesisinden mahrum bırakmasın içinde de bizleri sende durum nedirHakkında hayırlısı yaz buraya da inşallah sağlıkla vardır. İsteyen herkese versin Rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?