- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bende 2 bucuk senelik evliyim. 3 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj oldum. Şuan gebelik yok henüz. Ama test yaptırdım ben kan pihtilasmasi ciktiAmin Rabbim kimsenin kucağını boş evini çocuk sesisinden mahrum bırakmasın içinde de bizleri sende durum nedir
Bence bi gebelik testi yapınBenimde 3 gündür ovulasyon testim bu şekilde çıkıyor normal de bugün adet olmam lazım acaba tekrar mı yumurta oluşuyor oluşmuş olsa şimdiye çatlamış olması lazım değil mi yardımcı olabilir misiniz
Çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın hayırlı evlat nasip etsinBende 2 bucuk senelik evliyim. 3 ay önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj oldum. Şuan gebelik yok henüz. Ama test yaptırdım ben kan pihtilasmasi cikti
Çok net değil sanki benimki bu şekilde dün yaptımArkadaşlar adete daha 8 gün var 3 ucunde yumurtlama gördüm bugün aklıma düştü yaptım bu sekil t ile c aynı bakar misinz
Canm bu ovulasyon testi çok parlak olmuyorÇok net değil sanki benimki bu şekilde dün yaptım
Şimdi yaptım böyle çıktı yumurtlama olsa 4 gündür çatlaması lazım değil miCanm bu ovulasyon testi çok parlak olmuyor
Bence sizin gebelik olabilir bi gebelik testi yapsaniz cikar bence varsaŞimdi yaptım böyle çıktı yumurtlama olsa 4 gündür çatlaması lazım değil mi
Bencede kaç gün var adete bir gebelik testi yapsanizŞimdi yaptım böyle çıktı yumurtlama olsa 4 gündür çatlaması lazım değil mi
Dün olmam gerekiyordu adet ama hala olmadım biraz daha beklemek istiyorum 5 yıldır negatif görmekten yoruldum onun için korkutuyorumBencede kaç gün var adete bir gebelik testi yapsaniz
Tabiki de siz bilirsinz ama sabır edebilirseniz helal olsnDün olmam gerekiyordu adet ama hala olmadım biraz daha beklemek istiyorum 5 yıldır negatif görmekten yoruldum onun için korkutuyorum
5 yıl bekledim 2 gün daha beklerim valla o kadar çok korkuyorum ki yine o tek çizğiyi göremektenTabiki de siz bilirsinz ama sabır edebilirseniz helal olsn
İnsallh vardır cnm5 yıl bekledim 2 gün daha beklerim valla o kadar çok korkuyorum ki yine o tek çizğiyi göremekten
İnsallh vardır cnm
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnsallh vardır cnm
Erken gebelik yapmadım ama kaset test yaptım ve çoook silik çizgi çıktıNe yaptın canm sonuç ne
Gözünaydın canımErken gebelik yapmadım ama kaset test yaptım ve çoook silik çizgi çıktı
Gözün aydın canm ikinci çizgi var git gide koyulasir o insErken gebelik yapmadım ama kaset test yaptım ve çoook silik çizgi çıktı
Adete kaç gün var cnmŞimdi yaptım böyle çıktı yumurtlama olsa 4 gündür çatlaması lazım değil mi
Bugün adet olmam lazımdı olmadımAdete kaç gün var cnm
Herhangi bir belirtiniz var mı acabaErken gebelik yapmadım ama kaset test yaptım ve çoook silik çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?