Teste devam edin henüz yumurtlama yokMerhaba kızlar 09.10.2025 te ovülasyon testine başladım. Şu anda böyle. Anlamıyorum. Hala devam mı etmeliyim? Numarada test “bir gebenin günlüğü”
Dün akşam lavaboda peçeteye sümüksü bir sıkıntı geldiği için bugün akşam 7 gibi tekrarlamayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim. Koyulaşıyor sanki ama değil mi?Teste devam edin henüz yumurtlama yok
İkisi de kopkoyu olacak
Sonra birden silik çıkmaya başladığında çatlamış demek
İlişki şart
BirazcıkTeşekkür ederim. Koyulaşıyor sanki ama değil mi?
Sbaah ki ilk idrar ile yaptım. Akşam tekrarlayacağımBirazcık
Yani devam etmenizde fayda var
Çok su almadan yapın testleri yani idrarınız seyrelmesin suyla
İlk idrarla yapılmaz ovülasuonlarSbaah ki ilk idrar ile yaptım. Akşam tekrarlayacağım
Bilmiyordum. Şimdi akşam 18.00 da yaptım en alttaki 18.00 da yaptığımİlk idrarla yapılmaz ovülasuonlar
Gebelik ilk idrarla yapılır
Öğle saatlerinde falan yapın ikinci idrar falan olsun
Pike çok az kalmisBilmiyordum. Şimdi akşam 18.00 da yaptım en alttaki 18.00 da yaptığım
Bugün değerlendirmem gerekiyor mu peki)Pike çok az kalmis
Yani degerlendirebilirsiniz ama henüz pik öncesi yarın muhtemelen daha koyu olacaktırBugün değerlendirmem gerekiyor mu peki)
Anladım çok teşekkür ederimYani degerlendirebilirsiniz ama henüz pik öncesi yarın muhtemelen daha koyu olacaktır
Pik olmak üzereBilmiyordum. Şimdi akşam 18.00 da yaptım en alttaki 18.00 da yaptığım
Canım benimde 14. Ünde koyu oldu 2-3 günün daha olsbilir acele etmeMerhaba kızlar 09.10.2025 te ovülasyon testine başladım. Şu anda böyle. Anlamıyorum. Hala devam mı etmeliyim? Numarada test “bir gebenin günlüğü”
Dün akşam lavaboda peçeteye sümüksü bir sıkıntı geldiği için bugün akşam 7 gibi tekrarlamayı düşünüyorum.
Evet yarın muhtemelen pik göreceksinizBilmiyordum. Şimdi akşam 18.00 da yaptım en alttaki 18.00 da yaptığım
22.40 ta böyle çıktı. Sanaki daha da koyulaşmışEvet yarın muhtemelen pik göreceksiniz
Çok net değil foto ama pik gibi duruyor yakından çekermisin canım22.40 ta böyle çıktı. Sanaki daha da koyulaşmış
Canım bugünü bir değerlendir nolur nolmaz. Bide geç saatlerde ovulasyon testi yapılmaz. Öğlen yapman daha iyi olur. Bide İki saat sıvı almayacaksin öyle test yapacaksın. İlk idrarda olmaz.22.40 ta böyle çıktı. Sanaki daha da koyulaşmış
Pik bence22.40 ta böyle çıktı. Sanaki daha da koyulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?