Silip tekrar düzenledim şimdiFotoğraf yok
Daha pik değil canm yapmaya devam et her iki çizgininde aynı koyulukta olması lazım ya da t çizgisinin c den daha koyu olması lazimMerhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünküşimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum
Not: son 2 testi bugün sabah akşam farklı markalarda denedim yumurtlama yaklaşmış demek mi oluyor acaba
Evet etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için az da olsa su içtiğim zamanlar oluyorEn koyu ikinci çizgi 8 martta. Pik 8 mart gibi geldi bana. Ama ondan öncekilerdr gereksiz koyu. Testi yapmadan son 2 saat sıvı almamaya dikkat ediyor musun?
Henüz yumurtlama olmamış canım t çizgisi en az c kadar koyu olmalıMerhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünküşimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum
Not: son 2 testi bugün sabah akşam farklı markalarda denedim yumurtlama yaklaşmış demek mi oluyor acaba
Daha yumurtlama olmamış canım ama az kalmışMerhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünküşimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum
Merhaba demekki yumurta olgunlaşıyor ama çatlayamıyor . Bazı kürler var çatlamasına yardımcı olacak onları bi araştır istersenArkadaşlar bnmde ovulasyon testim hep aynı t ile c 5 gündür yapiyorm hep pik neden sizce
Canım çatlama olmamış demekki sen de henüz, yumurtanı çatlatmak için 2-3 tane havuç ye çatlıyormuşArkadaşlar bnmde ovulasyon testim hep aynı t ile c 5 gündür yapiyorm hep pik neden sizce
Canım pik olmamış henüz aynı markayı kullanmıştım t baya koyu görünüyo cden veya c ile aynı bariz görünüyo, seninkinde koyulaşma var ama henüz pik değil. Bir de epey düzensiz saatlerin, aynı saatlerde yapmaya çalış bu şekilde hem kafan karışır hem de yumurtlamanı kaçırabilirsinTeşekkürler cevaplarınız için
Buna kesinlike katılmıyorum ortalama diye bi şey olamaz her kadının döngüsü de yumurtlama ve çatlaması da farklıdır genelleyemeyiz. Mesela benim döngüm 25-26 gün, bugün yumurtlama oldu ve adet biteli 6.günümdeyim, max 2 gün içinde çatlar yani 8-9.günde çatlamış olacak. Sizin söylediğinizi uygulasam yumurtlamamı kaçırmış olurdumÇok erken yapmaya başlamışsın canım testleri o yüzden daha var yumurtlamaya ama yapmaya devam et. bi daha ki ay adet den 7-8 sonra yapmaya başla çünkü ortalama 12-14. gün çatlama oluyor ama inşeallah gerek kalmaz.
Canım baya bi baktım netten adetiniz düzensizse adet bitiminde başlayın diyordu o yüzden kaçırmamak için erken başladım ve bu akşam bel ağrım başladı hala devam ediyor sanırım yumurtlama olucak bilemiyorum ama devam edicem testlereÇok erken yapmaya başlamışsın canım testleri o yüzden daha var yumurtlamaya ama yapmaya devam et. bi daha ki ay adet den 7-8 sonra yapmaya başla çünkü ortalama 12-14. gün çatlama oluyor ama inşeallah gerek kalmaz.
Evet aynı saatlerde denk gelmedi bi türlü bundan sonrasında ona da dikkat etmeye çalışacağımCanım çatlama olmamış demekki sen de henüz, yumurtanı çatlatmak için 2-3 tane havuç ye çatlıyormuş
Canım pik olmamış henüz aynı markayı kullanmıştım t baya koyu görünüyo cden veya c ile aynı bariz görünüyo, seninkinde koyulaşma var ama henüz pik değil. Bir de epey düzensiz saatlerin, aynı saatlerde yapmaya çalış bu şekilde hem kafan karışır hem de yumurtlamanı kaçırabilirsin
Buna da katılmıyorumBirde sabah 9-11 ,akşam 7-9 arası iki kere yap bugünden itibaren yoksa yumurtlamanı kaçırırsın. Yumurtladığın günün bi öncesi , o gün , ve bi sonrasını kesin değerlendirhayırlı olsun
Canım bende bu testi kullandim 5 martta pik gördüm 6 martta da devam etti yumurtlama. Resim ekliyim sana da örnek olmus olur.Merhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünküşimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?