İyi de yanlış bilgi veriyorsunuz genelde 12-14. günde çatlar yumurta diyeBen bu bayan için söyledim testleri 8 gündür silik yeni koyulaşmaya başlamış. Sizin için söylemedim herkesin kendine özel durumu.
Tmm arkadaşım seni dinlesin hayırlı gecelerİyi de yanlış bilgi veriyorsunuz genelde 12-14. günde çatlar yumurta diye
Evet sizde baya koyu olmuş çizgi şuan bende iki testten de var hangisiyle devam edeceğimi düşünüyorum mor renkli olan genelde silik çıkarttığı için biraz umutsuzluk yaptı sanırımCanım bende bu testi kullandim 5 martta pik gördüm 6 martta da devam etti yumurtlama. Resim ekliyim sana da örnek olmus olur.
Evet ben de öyle okudum hep o yüzden genelde öğleden sonra yapmaya çalıştım bazen sarktı saatler :)Buna da katılmıyorumhormonlar açısından en ideal saatler 11-16 saatleridir ve herkes ama herkes günde 1 defa aynı saatlerde yapmayı tavsiye eder çünkü sabahki hormonla akşamki bir değil gereksiz kafa karışıklığı yaşanır sabah akşam takip olur mu yahu
Maşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin paylaşımınız için teşekkürlerBu şekilde 6 kez gebe kaldım 3 düşük yaşadım bu 3. Bebeğim inşeallah rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amacım benim geçtiğim yollardan geçenlere yardımcı olmsağlıkla kuc
Vallahi al benden de o kadar zaten anlamadığım için buraya sordum ben de artık :) pik mi çatladı mı yumurtladı mı çöZemiyorum çok karışıkYa konudan bağımsız gibi olcak ama ben bu yumurtlama testi işini hiç anlayamadım. Yapmak istiyorum ama sizin dilinizden hiç anlamıyoum biri bana yardımcı olabilir mi ama böyle bilale anlatır gibi anlatmanız lazımpkos var düzensiz yani reglim o yüzden yapmam lazım. Regl aralığım en az 26 gün en çok 35 gün oldu. Ben de 10. Gün başlasam yeter mi? Bir de pik olduğu gün yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlayacak mı oluyoruz bilmiyorum. Pik olduğu gün hangi güne denk geliyor. Çatlama nedir ne zaman olmalı yani yumurtladın ilişkiye girdin sonra mı çatlamalı yoksa çatlayınca mı ilişkiye girmeli? Pik ve çatlama farklı şeyler mi? Her gün öğlen 12 de yapmak mantıklı mı? Bunları bir yerde mi depoluyoruz saklıcak mıyız yani? Biri bana ovulasyon testini a dan z ye anlatabilir mi? Kafamda deli sorular
Havuç demişlerdi bol.bol havuç yedimMerhaba demekki yumurta olgunlaşıyor ama çatlayamıyor . Bazı kürler var çatlamasına yardımcı olacak onları bi araştır istersen
Onunda denedim yiyeyiye havuç oldum artikCanım çatlama olmamış demekki sen de henüz, yumurtanı çatlatmak için 2-3 tane havuç ye çatlıyormuş
Canım pik olmamış henüz aynı markayı kullanmıştım t baya koyu görünüyo cden veya c ile aynı bariz görünüyo, seninkinde koyulaşma var ama henüz pik değil. Bir de epey düzensiz saatlerin, aynı saatlerde yapmaya çalış bu şekilde hem kafan karışır hem de yumurtlamanı kaçırabilirsin
Merhaba dün başka bir arkadaşa yazmıştım aynen kopyalıyorum size de anlatmış olayımYa konudan bağımsız gibi olcak ama ben bu yumurtlama testi işini hiç anlayamadım. Yapmak istiyorum ama sizin dilinizden hiç anlamıyoum biri bana yardımcı olabilir mi ama böyle bilale anlatır gibi anlatmanız lazımpkos var düzensiz yani reglim o yüzden yapmam lazım. Regl aralığım en az 26 gün en çok 35 gün oldu. Ben de 10. Gün başlasam yeter mi? Bir de pik olduğu gün yumurtlamış mı oluyoruz yoksa yumurtlayacak mı oluyoruz bilmiyorum. Pik olduğu gün hangi güne denk geliyor. Çatlama nedir ne zaman olmalı yani yumurtladın ilişkiye girdin sonra mı çatlamalı yoksa çatlayınca mı ilişkiye girmeli? Pik ve çatlama farklı şeyler mi? Her gün öğlen 12 de yapmak mantıklı mı? Bunları bir yerde mi depoluyoruz saklıcak mıyız yani? Biri bana ovulasyon testini a dan z ye anlatabilir mi? Kafamda deli sorular
Gebelik mi var yoksa kuzu?Onunda denedim yiyeyiye havuç oldum artik
Ama adet günüme çok var daha ve hadi diyelim adetten sonra ki ilk iliskide tuttu dersek 10 gün oluyor belli olması bence imkansızGebelik mi var yoksa kuzu?Ovü testinde çok koyu çıkıyor gebelik olunca diyodu kızlar ben denemedim hiç ama
Teşekkür ederiimMerhaba dün başka bir arkadaşa yazmıştım aynen kopyalıyorum size de anlatmış olayımOvülasyon testi kullanıyoruz biz, adet bittikten sonraki gün başlıyoruz çatlama olana kadar devam ediyoruz, bu testi genelde 12-16 saatleri arasında 1-2 saat öncesinde sıvı almayı keserek idrarla gebelik testi gibi yapıyoruz. T çizgisi C kadar ya da daha koyu olursa pik demek yani yumurtlama demek oluyo mutlaka değerlendiriyoruz sağlık durumuna vs göre yumurtlama gördükten sonraki 2 günü de değerlendirebilirsiniz, yumurtlama sonraki gün ya da ondan sonraki gün T tekrar silikleşmeye başlıyo burdan da çatladığını anlıyoruz ve yine değerlendiriyoruz (yumurtlama gördüğümüzde yani test pik olduğunda bazen 1 bazen 2 gün sürüyo çatlaması). Sonra da testi yapmaya gerek kalmıyo zaten ama devam da edebilirsiniz, ben bi kez iki kez yumurtladığımı görmüştüm sonuç kimyasal gebelik oldu ama değerlendirmiştim iki yumurtlamayı da, şans artıyo
Sorularına gelecek olursak; herkesin döngüsü ve yumurtlama zamanı farklı oluyor mesela ben adet bittikten sonra 6.gün yumurtlama gördüm belki bata yakın tekrar görürüm belli olmuyor, o yüzden şu zamanlarda yumurtlarsın şu zamanlarda çatlar diyemeyiz belki erken belki adete yakın yumurtluyosundur, o yüzden en garanti yöntem adet bittikten sonraki gün ovülasyon testine başlamak.
Yumurtlama ve çatlama farklı şeyler ve ikisini de değerlendirmek gerekiyo yazdığım gibi, ben saklamıyorum açıkçası zaten 10 dk bekletiyoruz testi sonuç o zaman çıkıyor 10-15 dk sonra fotoğrafını çekiyorum diğer günlerle kıyaslamak için ve atıyorum ama saklayan içini çıkarıp defterine yapıştıran vs arkadaşlar var, ben gerek duymuyorum açıkçası çünkü biliyorum zaten koyuluğa göre hangi günleri değerlendirmem gerektiğinidiğer sorularını zaten yanıtlamış oldum açıklamayla başka sorun varsa yanıtlayabilirim canım
Daha önce miratech kullanmıştım kalem olanından, bu ay freely kullanıyorum bu da kalem tipi bu daha belirgin gösteriyor gibi geldi bana rengi canlı gösterge ekranı da daha büyük, miratech biraz daha soluktu rengi pek sevemedimTeşekkür ederiimben bunay deneyeyim bari gerçi testlerim azaldı ama hangi marka test aldınız
Laboquick nasıl bilginiz var mı miratech ben de sevemedim çok soluk laboquick daha canlı gibi geldiDaha önce miratech kullanmıştım kalem olanından, bu ay freely kullanıyorum bu da kalem tipi bu daha belirgin gösteriyor gibi geldi bana rengi canlı gösterge ekranı da daha büyük, miratech biraz daha soluktu rengi pek sevemedim
Onu kullanmadım ama genel yorumlar olumlu onun gebelik ve ovülasyon testleri ile ilgiliLaboquick nasıl bilginiz var mı miratech ben de sevemedim çok soluk laboquick daha canlı gibi geldi
Hanımlar testlerin devamını buraya atıyorum yumurtlama göremeyeceğimi sandım ama bugün ikimfarklı markayla test yaptım yumurtlama oldu sanırım siz de bakar mısınız uygulamada da bugğn gösteriyordu ovulasyon. Bir de dün nöbetçiydik değerlendiremedik bugünü değerlendirebiliriz yarın ve sonraki gün de kayınvalidemlerde olacağız sizce sadece bugünü değerlendirmekle hamile kalabilir miyimMerhaba hanımlar 3 aydır gebelik düşünüyoruz 2 yıllık evliyim adetim normalde çok düzensiz ama herhangi bir hastalığım yok. Adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihlerimi de hesaplayamıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım 28 şubatta adetim bitti 1 martta teste başladım testlerimi yorumlayabilir misiniz kafam çok karıştı çünküşimdiden çok teşekkürler ve hepimizin kadınlar gününü kutluyorum
Not: son 2 testi bugün sabah akşam farklı markalarda denedim yumurtlama yaklaşmış demek mi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?