Ovulasyon testine bakar mısınız ??

Zehra Dnc

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
37
12
18
29
Kızlar iyi günler. Ovulasyon testi ile yumurtalama takibi yapıyordum 30 Ekim'de pik oldugunu gördük ve ertesi gün siliklesmisti. Eşimle günaşırı değerlendirdik. Bugün normalde bat A5 gün var ( ama beklediğim tarihten erken ovulasyon gördüm o yüzden daha erken regli de olabilirim) bugün tekrar ovulasyon testi yaptım ve eşit çıktı gebelik olabilir mi yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221113_165204.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 66
Bir gebelik testi yap canım ben denemedim ama ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenler var hadi hayırlısı bizede haber ver bakalım

Ovulasyon testi alırken gebelik testi de vardı içinde onlardan yapsam olur mu acaba? Yarın sabah yapayım mutlaka haber veririm umarım dediğiniz gibi olur

Ovulasyon testi alırken gebelik testi de vardı içinde onlardan yapsam olur mu acaba? Yarın sabah yapayım mutlaka haber veririm umarım dediğiniz gibi olur
Bir gebelik testi yap canım ben denemedim ama ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenler var hadi hayırlısı bizede haber ver bakalım

Canım ovulasyon da çıktıysa gebelikte de çıkar sabahı beklemene gerek yok bence

kizlar benim LH testinede bakar misiniz 14 Kasım 21.45de yaptım silik çıktı, bugün 15 Kasım 11.22de yaptım dahq belirgindi, yumurtlama dönemim bugün mü acaba? Yada teste devam mi etmeliyim belim ve karnimda batmalar var emin olamadım.

Devam et canım t çizgisi c den ya daha koyu yada aynı renkte olucak ama az kalmış bu hafta çatlar büyük ihtimalle

Bide saatleri farklı akşam 8de yapmanı tavsiye ederim günde 1 kere yapman yeterli

İlk defa deniyorum dun aldim aksam denedim 1tanesini,bugunde sabah okuduğuma göre sabah 2. Idrarla 1 2 saat önce sıvı tuketimini kesip deneyin diyordu oyle denedim. Teşekkür ederim dikkat edeceğim.
Rica ederim canım akşamları daha iyi oluyo 2 saat e yakın içme daha bide idrarını yap 5 dk bekle sonra tekrar idrarını yaptığın lâ testi yap

BBazen her ay yumurtlama olmazmış birgebeningünlüğünü takip et canım youtıbeden instagram dan bilgi veriyor malzemeleri de çok güzel ben onu ovulasyon testini kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…