Ovulasyon testine bakar mısınız ??

Rica ederim canım akşamları daha iyi oluyo 2 saat e yakın içme daha bide idrarını yap 5 dk bekle sonra tekrar idrarını yaptığın lâ testi yap
Benimde yorumlar mısınız, adet döngüm 23-25 gün. 4 kasım-9 kasım adetim. Adetimin 8. Günü test yapmaya başladım bugüne kadar koyu olmadı gibi. 10-13-14 kasımı değerlendirdik. Yumurtlama günümü uygulama 14 kasım gösteriyor. Niye böyle oldu ki testlerim, devam etmeli miyim testlere?

Eklentiler

• 7AA89739-0EA4-4861-930A-2551C08E8A78.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
  • CEF26C62-73AF-4FCB-B04A-31ADFC1B0392.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 61
İncelediğim ve baktığım testlere göre 13.11deki yumurtlama olmuş gibi 14.11de siliklesmeye baslams yumurta çatlamış sanırım.

Canım herkezin kopkoyu olmaya biliyormuş c ye yakınlığıda yetiyo bide kasetler bunlardan daha iyi kaset tavsiye ederim kaç kişi attıysa bu şekil testlerinkisi okadar koyulaşmadığını gmrdüm hadi bakalım belki değerlendirdiğin günün süprizini görürsün bide uygulamaya bakma her ay farklı günde oluyo benim bu ay 21.günde oldu mesela normalde uygulamaya baksan 1 hft önceydi

koyuyu göremedikçe niye böyle oluyo diye düşünmeye başlamıştım, bi de yumurtlama dönemi belirtilerini yaşamadım acaba yumurtlama olmadı mı diye düşünüp kafamı yordum artık ne yapalım kısmet

Umarım öyledir. Ben anlayamadım t çizgisi daha koyu olmalı diye düşünüyordum. 1-2 gün daha devam edip testi bırakayım o halde
Benimde ilk deneyimim bu ay oldu guya takvime gore ilerliyordum. Seninki gibi koyuydu 16 Kasım testim aa dedim daha değil galiba birkac gün var, bugün baktım bi tik daha açığa dönmüş. Dun ovulasyonmus

Kızlar bugün 11. Gün, ovulasyon testini ilk defa deniyorum bugün yumurtlama mı sizce yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 0C3BC8E5-1E20-4055-937C-89F562B68477.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 52
Adetim 6 gün sürüyor, 8. Gün başladım test yapmaya bugun 11. Gün diğer testler baya silik çıkmıştı bugün koyulaştı acaba yumurtlama mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…