- 28 Haziran 2023
- 42
- 10
- 18
- 27
- Konu Sahibi zeyneppppkayaaa
-
Adetleriniz düzensizse adet bitimi hemen yumurtlamışsınız gibi geldi bana ve evet çatlamışİlk defa bu ay ovülasyon testi kullandım adetim bittiği gün başladım direkt iki çizgi belirgin şekilde çıktı değerlendirdim git gide silikleşmeye başladı yumurtam çatladı mı acaba ve adet bitimi yumurta çatlar mı adetlerim düzensiz
Ya çok teşekkür ederim bugünü değerlendirmeli miyim pekiAdetleriniz düzensizse adet bitimi hemen yumurtlamışsınız gibi geldi bana ve evet çatlamış
Rica ederimm evet çatlama günü en önemli gün mutlaka değerlendirinYa çok teşekkür ederim bugünü değerlendirmeli miyim peki
Çok teşekkür ederim inşallahRica ederimm evet çatlama günü en önemli gün mutlaka değerlendirininşallah tutar
Merhaba ya bir sorum daha olacaktı size ben bugün ovülasyonu yaptım dün çatladığından emindim çünkü test silikleşti baya ve fotoğrafları da atmıştım bugün az önce yaptığım test de ise tekrar koyulaştı anlayamadım yardımcı olur musunuz ☺Rica ederimm evet çatlama günü en önemli gün mutlaka değerlendirininşallah tutar
Merhaba geç gördüm kusura bakmayınMerhaba ya bir sorum daha olacaktı size ben bugün ovülasyonu yaptım dün çatladığından emindim çünkü test silikleşti baya ve fotoğrafları da atmıştım bugün az önce yaptığım test de ise tekrar koyulaştı anlayamadım yardımcı olur musunuz ☺
Merhaba geç gördüm kusura bakmayınaklıma şey geliyor bazen adet bitiminden hemen sonra lh hormonu olabilyormuş testlerde o yüzden dalgalanmalar oluyor yumurtlama sanıyoruz bugün adetinizin üsstünden kaç gün geçti acaba bence testleri her gün yapmaya devam edin bu şekilde çizgi çıkıyorsa yumurtladığınızda daha da koyu bir çizgi çıkacaktır o günü kaçırmayın değerlendirin heme
Aaaa akıntınızdan da anladıysanız o zaman erken yumurtladınız evetMerhabaadetimin üzerinden 9 gün geçti silikleşmeye başladığı gün hem ovülasyondan anladım hemde akıntım olmuştu. Hatta şaşırmıştım demek ki erken yumurtluyorum diye adetlerim düzensiz olduğu için maalesef bilemiyorum. İlişkinin üzerinden 8 gün geçti bilmiyorum neden ama aşırı göğüs ağrım var iç çamaşırı bile giyemiyorum. Ama evet her gün yapmaya devam edicem bakalım ilk defa bu ay bu kadar göğüs ağrısı çekiyorum
Bir de umutlandırmak istemem deMerhabaadetimin üzerinden 9 gün geçti silikleşmeye başladığı gün hem ovülasyondan anladım hemde akıntım olmuştu. Hatta şaşırmıştım demek ki erken yumurtluyorum diye adetlerim düzensiz olduğu için maalesef bilemiyorum. İlişkinin üzerinden 8 gün geçti bilmiyorum neden ama aşırı göğüs ağrım var iç çamaşırı bile giyemiyorum. Ama evet her gün yapmaya devam edicem bakalım ilk defa bu ay bu kadar göğüs ağrısı çekiyorum
Pkos yok yani geçen ay kadın doğuma gitmiştim düzensizlikten dolayı bir sorun yok demişti evet akıntı olmasaydı belki o yumurtlama değildi diyebilirdim o zaman ya iki kez yumurtluyorum ya da diğer ihtimal inşallahAaaa akıntınızdan da anladıysanız o zaman erken yumurtladınız evetPkos falan varmıydı sizde genelde pkosu olanlarda testleer böyle çıkabiliyorda ama yoksada demekki vücudunuzda lh hormonunuz iyi çalışıyor dalgalanmalar oluyor testi tekrar kopkoyu görürseniz de ikinci yumurtlama geliyor aklıma
Ayy o zaman inşallah diğer ihtimaldirPkos yok yani geçen ay kadın doğuma gitmiştim düzensizlikten dolayı bir sorun yok demişti evet akıntı olmasaydı belki o yumurtlama değildi diyebilirdim o zaman ya iki kez yumurtluyorum ya da diğer ihtimal inşallah
İnşallah daha test için çok erken zamanı geldiğinde mutlaka sizi bilgilendiricem çok teşekkür ederim yardımlarınız içinAyy o zaman inşallah diğer ihtimaldir
Ne demek rica ederimmm beni unutma ve mutlaka haber ver heyecanla bekliyorumİnşallah daha test için çok erken zamanı geldiğinde mutlaka sizi bilgilendiricem çok teşekkür ederim yardımlarınız için
Merhaba daha adetime çok var ama gerçi adetlerim düzensiz ama geçen ay 22 sinde olmuştum dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi değil de daha çok gölge gibi bir şey çıktı yalnızca ben mi görüyorum acaba bakar mısınız ?Ne demek rica ederimmm beni unutma ve mutlaka haber ver heyecanla bekliyorum
Ayy sanki bende gölgemsi bişey gördümmMerhaba daha adetime çok var ama gerçi adetlerim düzensiz ama geçen ay 22 sinde olmuştum dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi değil de daha çok gölge gibi bir şey çıktı yalnızca ben mi görüyorum acaba bakar mısınız ?
İlişkinin üstünden bugün 14. Gün evet elimde bir kaset test var 22 sinde onu yapmayı düşünüyorum umarım vardır yaAyy sanki bende gölgemsi bişey gördümmilişkinin üstünden kaç gün geçmişti canım bence ayın 22 sine doğru normal kaset testlerle de dene inşallah vardır
Yaa 14 gün geçmişse o zaman inşallah vardır da çizgin belirginleşiirİlişkinin üstünden bugün 14. Gün evet elimde bir kaset test var 22 sinde onu yapmayı düşünüyorum umarım vardır ya
İnşallah daha test için çok erken zamanı geldiğinde mutlaka sizi bilgilendiricem çok teşekkür ederim yardımlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?