Ovülasyon testine bakar mısınız

Merhaba hamilemisiniz acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum merak ettim inşallah hamilesinizdir bende test sonucumu atmak istiyorum 3 gündür testim pozitif bi bakabilirmisniz rica etsem

Merhaba hamilemisiniz acaba bende aynı şeyleri yaşıyorum merak ettim inşallah hamilesinizdir bende test sonucumu atmak istiyorum 3 gündür testim pozitif bi bakabilirmisniz rica etsem
Malesef değilim. Dün polikistik over olduğumu öğrendim sanırım o yüzden sürekli pik çıkıyordu. Ovülasyon takibini de bıraktım çünkü çok fazla stres oluyorum. Doktorum ilaç verdi onu kullanmam gerektiğini 6 ay içerisinde gebe kalmazsam yumurta takibine başlamamız gerektiğini söyledi umarım siz güzel haberler alırsınız

Canını sıkma canım önce sağlığın gerisi gelir inşallah Allah gönlüne göre versin doktor çok önemli hwrsyinle güveniyorsun hayal kırıklığı benide eve kanamalı olarak gönderdiler bebeğim evde düşürdüm hastahanede yatama ma gerek yok dediler önlem alsalardı düşmezdi çok acı çektim 3 kez düşürdüm inşallah seninde çocuğun olur en kısa zamanda

Ya geç oldu biraz kusura bakmayın çok teşekkür ederim amin inşallah sizinse gebelik yoksa şuan en kısa zamanda olur inşallah varsa da Allahım kucağına almayı nasip etsin

Kızlar benimde ovulasyon testime bakabilirmisiniz 31 günde bir adet oluyorum geçen ay 16 günde pik olmuştu ve 3 gün pik göründü bu ayda 17 de böyle görünüyor acaba yumurtlama oldumu ilk baştaki ilk yaptığım sonrw siliklesti

Eklentiler

• 20230830_152825.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…