Cnm daha dene bakalim uygulama dogru olmuyo ne yazikki bazen erken yada gec yumurtlama olabiliyor test yapmaya devam et onek olarak ben 18-22 arasi adetim oldu ve teste basladim22 ağustosta adet başlangıcı 29 ağustosta bitiş.
4 Eylül yaninyaeın yumurtlama gösteriyor ama hiç silik çizgi yok acaba bu ay yumurtlama olmadı mı napmam lazım yardımcımolur musunuz
EvetPik mi sizcee kızlar
Harika teşekkürler
Bugün 5. Günüm bakalım yarın silikleşirse yaklaşıyorum demekkiDevam edin ben adet bittikten 9-10 gün sonra yakaladım.
Merhaba ben de bu ovu testini kullandım bu pik miydi sizde ve o ay hamilelik oldu mu?Pik mi sizcee kızlar
Evet pikti. Gebelikte oluştu ama kendisi kimyasal olmak istediMerhaba ben de bu ovu testini kullandım bu pik miydi sizde ve o ay hamilelik oldu mu?
Umarım güzel haberler almak nasip olsun, ben de bu ay bu testi kullandım bunın gibiydi koyuluğu o yüzden sordumEvet pikti. Gebelikte oluştu ama kendisi kimyasal olmak istedi
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin burayaUmarım güzel haberler almak nasip olsun, ben de bu ay bu testi kullandım bunın gibiydi koyuluğu o yüzden sordum
İnşallah hepimizin gönlünce olsunİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?