beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnVarmı benim gibi hamilelik isteyen, ovulasyon testine yeni başlayanlar?
Ben varım askımselam
Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günübeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
Bende ilkkez bugün başladım bakalım hangi günler yumurtladığımı öğrenecegim ınsallah:) adetleriniz duzenli miValla 3 aydır kullanıyorum canım, güzel birşey yumurtlama gününü görüyorsun. Ben 3 aydır farklı günlerde yumurtladığımı gördüm
Evet normalde 30-31 günde olurum. Mesela bu ay 20 sindeyse diğer ay 20 yada 21 i olurdu.Bende ilkkez bugün başladım bakalım hangi günler yumurtladığımı öğrenecegim ınsallah:) adetleriniz duzenli mi
Benimde kendimi bildim bileli duzensizdir yumurtlama ne zaman olur bilmedigim icin adet biter bitmez başladım teste bakalım hayırlısı olsun insallah.Evet normalde 30-31 günde olurum. Mesela bu ay 20 sindeyse diğer ay 20 yada 21 i olurdu.
Fakat 2 aydır 3-4 gün gecikme yaşıyorum.
kuzum ben bugün başladım işteNe zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günü
Olmaz mı canım burdayızKimse yokmuuu
Aynıyız bende bugün basladım bat 17 18 arası benimdekuzum ben bugün başladım işte
bat 17 mayıs :)
SüperOlmaz mı canım burdayızbende dün yeni basladım hayılırsı bakalım
Amiiiiin kuzum inşallahAynıyız bende bugün basladım bat 17 18 arası benimdehayırlısı olsun inşallah hakkımızda Rabbim çok bekletmeden versin istediğimizi
Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım tekrar yapacağım sonucumu paylaşırım sizlerle.
Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günü
Ne zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günü
Kızlar bende durum buNe zaman başladınız kızlar? Yada başladınız mı? Sat Bat tatihleriniz ne zaman. Ben bugün başladım adet bitiminin 2. Günü
Daha var gibi duruyor canım. Yapmaya devam etKızlar bende durum buBiri açıklayabilir mi
HoşgeldinnMerhabalar ben de yeni başlayacağım reglin bitmesini bekliyorumBat 17-18 Mayıs
Adet pazar bitecek görünüyor. Testleri internetten istedim de pazartesi gelecek sanırım. Gelir gelmez başlamayı düşünüyorumHoşgeldinnadet biter bitmez mi başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?