AminnAdet pazar bitecek görünüyor. Testleri internetten istedim de pazartesi gelecek sanırım. Gelir gelmez başlamayı düşünüyorumİnsallah hepimize ugurlu gelirler bakalim
Olur paylaşalım bence de guzel olur hep beraber yorumlarız daha eglenceli olurAminnsonuçları bizimle paylaşabilirsin canım bizde yeniyiz birbirimize yardımcı oluruz:)
Aa bende senle aynıyım canım 17 mayıs bat. Yarın adetim bitiyor ve ilk defa kullanıcam birgebeningunlugundn sipariş verdim pazartesi gelir sanırım başlıcam pazertesi yarın bitince başlarım ilişkiye gelene kadar testAdet pazar bitecek görünüyor. Testleri internetten istedim de pazartesi gelecek sanırım. Gelir gelmez başlamayı düşünüyorumİnsallah hepimize ugurlu gelirler bakalim
Bende bugün başladımVarmı benim gibi hamilelik isteyen, ovulasyon testine yeni başlayanlar?
Hoşgeldinn canımBende bugün başladım
Hosgeldin :) sonuçları atalım buraya birbirimize yardımcı olalım:) benim adetlerim düzensiz olduğu için adet biter bitmez başladım 2 gün oldu bakalımBende pazartesi başlıcam ilk yapicam burdan birbirimize yardımcı olalım kızlar bende acemiyim çok heyecanlı
İkimiz de pazartesi başlayacağız deseneBende pazartesi başlıcam ilk yapicam burdan birbirimize yardımcı olalım kızlar bende acemiyim çok heyecanlı
daha var kuzum var c çizgisi kadar olucak yada daha koyu olucakİlk 2 gün böyle silik, yumurtlamama daha çok var herhalde:)
bende bir gebenin günlüğünden sipariş etmiştim kuzum instgram da herkes çok memnundu aldım :)hergün aynı saatlerde yapılması gerekiyor
*tavsiye edilen saatler sabah 10 akşam 8 arası
*günde 2 test yapacaksanız testler arası 8 saat olması gerekiyormuş. Örneğin hergün saat 12 de yapıyorsanız aynı gün bir test daha yapacaksanız saat 8 de yapmanız gerekiyor.
*Testten 1,5 2 saat oncesinden sıvı alımı azaltılacak ve, ilk idrarla yapmayın.
Bilgi vermek istedim kızlar . Hangi marka kullanıyorsunuz? Ben laboquick 30 lu test aldım
Hosbuldum canm evet daha çok var senin benim gorduklerim t çizgisi cden koyu olunca çatlama oluyomuş şimdilik yok sende baklim neler olucak bende ebru abladan aldım onada sormak için günde 1 tane yapicamİlk 2 gün böyle silik, yumurtlamama daha çok var herhalde:)
Aynen bende pazartesi başlarım ama cumartesi yikanicam o günde ilişki olur pazarteside başlarım bakalım ne zaman yumurtlucazİkimiz de pazartesi başlayacağız deseneben de laboquick marka aldim insallah düzgün çıkar
Testi günde 2 kere yapmak zorunda mıyız? Ben bir kere yapıyorum daDaha var gibi duruyor canım. Yapmaya devam et
Bende 1 kere yapicam bence 2 kere fazlaTesti günde 2 kere yapmak zorunda mıyız? Ben bir kere yapıyorum da
Test pik olmaya yakinsa emin olmak için 2 kere yapabilirsiniz. ama diger günler 1 tane yeterliTesti günde 2 kere yapmak zorunda mıyız? Ben bir kere yapıyorum da
Tamam teşekkür ederimTest pik olmaya yakinsa emin olmak için 2 kere yapabilirsiniz. ama diger günler 1 tane yeterli
Bende sizdenim bugün sipariş verdim Pazartesi başlicam inşallahİkimiz de pazartesi başlayacağız deseneben de laboquick marka aldim insallah düzgün çıkar
Merhaba bişey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkında bilginiz var sanırımhergün aynı saatlerde yapılması gerekiyor
*tavsiye edilen saatler sabah 10 akşam 8 arası
*günde 2 test yapacaksanız testler arası 8 saat olması gerekiyormuş. Örneğin hergün saat 12 de yapıyorsanız aynı gün bir test daha yapacaksanız saat 8 de yapmanız gerekiyor.
*Testten 1,5 2 saat oncesinden sıvı alımı azaltılacak ve, ilk idrarla yapmayın.
Bilgi vermek istedim kızlar . Hangi marka kullanıyorsunuz? Ben laboquick 30 lu test aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?