Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet pazar bitecek görünüyor. Testleri internetten istedim de pazartesi gelecek sanırım. Gelir gelmez başlamayı düşünüyorum İnsallah hepimize ugurlu gelirler bakalim
Aa bende senle aynıyım canım 17 mayıs bat. Yarın adetim bitiyor ve ilk defa kullanıcam birgebeningunlugundn sipariş verdim pazartesi gelir sanırım başlıcam pazertesi yarın bitince başlarım ilişkiye gelene kadar test

Bende pazartesi başlıcam ilk yapicam burdan birbirimize yardımcı olalım kızlar bende acemiyim çok heyecanlı

Bende pazartesi başlıcam ilk yapicam burdan birbirimize yardımcı olalım kızlar bende acemiyim çok heyecanlı
Hosgeldin :) sonuçları atalım buraya birbirimize yardımcı olalım:) benim adetlerim düzensiz olduğu için adet biter bitmez başladım 2 gün oldu bakalım

İlk 2 gün böyle silik, yumurtlamama daha çok var herhalde:)

Eklentiler

• 20210423_181855.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 90
İkimiz de pazartesi başlayacağız desene ben de laboquick marka aldim insallah düzgün çıkar

hergün aynı saatlerde yapılması gerekiyor
*tavsiye edilen saatler sabah 10 akşam 8 arası
*günde 2 test yapacaksanız testler arası 8 saat olması gerekiyormuş. Örneğin hergün saat 12 de yapıyorsanız aynı gün bir test daha yapacaksanız saat 8 de yapmanız gerekiyor.
*Testten 1,5 2 saat oncesinden sıvı alımı azaltılacak ve, ilk idrarla yapmayın.

Bilgi vermek istedim kızlar . Hangi marka kullanıyorsunuz? Ben laboquick 30 lu test aldım

bende bir gebenin günlüğünden sipariş etmiştim kuzum instgram da herkes çok memnundu aldım :)

İlk 2 gün böyle silik, yumurtlamama daha çok var herhalde:)
Hosbuldum canm evet daha çok var senin benim gorduklerim t çizgisi cden koyu olunca çatlama oluyomuş şimdilik yok sende baklim neler olucak bende ebru abladan aldım onada sormak için günde 1 tane yapicam

Merhaba bişey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkında bilginiz var sanırım
Pazartesi başlicam teste.Sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyormuş sanırım oruç tutuyorum bu yüzden bişey yemediğim için sonraki idrarla yapsam da bişey fark eder mi yada sonucu yanlış verir mi acaba ?
Biraz uzun yazdım anlatabilmişimdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…