Oruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu aradaMerhaba bişey sormak istiyorum ovulasyon testi hakkında bilginiz var sanırım
Pazartesi başlicam teste.Sabah ilk idrarla yapılmaması gerekiyormuş sanırım oruç tutuyorum bu yüzden bişey yemediğim için sonraki idrarla yapsam da bişey fark eder mi yada sonucu yanlış verir mi acaba ?
Biraz uzun yazdım anlatabilmişimdir umarım
Teşekkür ederim hoşbuldukOruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu arada
Siz ne zamandır evlisiniz ne zamandır bebek düşünüyorsunuzOruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu arada
1 senedir evliyim 3 aydır istiyoruz biz:) 2 ay mobil uygulamadaki günleri takip ederek denedik olmadı işte:) peki ya siz?Siz ne zamandır evlisiniz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz
Bende 9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz.1 senedir evliyim 3 aydır istiyoruz biz:) 2 ay mobil uygulamadaki günleri takip ederek denedik olmadı işte:) peki ya siz?
Insallahh. Ramazan ayı hepimize uğur getirsinBende 9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz.
Kontrol amaçlı bu ay kadın doğuma gittim muayene etti yumurtalıklarında sıkıntı yok dedi.Kan idrar tahlili yaptı demir ve d vitaminim çok düşük çıktı şuan vitamin ve folik asite başladım 2 hafta falan oldu.Uygulamalar bence yanlış sonuç veriyor.İnşallah ovulasyon testi hepimizde işe yarar
İnşallahInsallahh. Ramazan ayı hepimize uğur getirsindoktor ultrasonla mı baktı yumurtlalıklarınıza?
7 Mayıs , biraz geç kaldım teste başlamakta ama inşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdırHoşgeldinn canımhayırlı olsun :) bat ne zaman
Kac günde bir adet oluyorsunuz7 Mayıs , biraz geç kaldım teste başlamakta ama inşallah yumurtlamayı kaçırmamışımdır
28 gün adet döngümKac günde bir adet oluyorsunuz
Benim adet düzensizliğim vardı onun için gitmistim ama gebelik istemiyordum o ara. Aslında bir gidip kontrol ettirmem gerek :)İnşallah
Alttan ultrasonla baktı.2 buçuk aydır bebek istiyoruz dedim sanırım bu yüzden folik asit yazdı 2 ay kullan dedi.Siz gittiniz mi hiç muayene için dr a falan ?
Tam yumurtlama doneminde olabilirsin. Siz yinede test uygulayın derim28 gün adet döngüm
Evet takip ediyorum zaten öncesinde de ovulasyon testiyle hamile kaldım , ama maalesef düşürdümTam yumurtlama doneminde olabilirsin. Siz yinede test uygulayın derim
Demir ve d vitamini eksikliği yumurtlamayı etkiliyormuş malesef hatta 3 aydır bu yüzden hamile kalmadığımı da düşünüyorumBenim adet düzensizliğim vardı onun için gitmistim ama gebelik istemiyordum o ara. Aslında bir gidip kontrol ettirmem gerek :)
Ilk gebeliginiz di herhaldeEvet takip ediyorum zaten öncesinde de ovulasyon testiyle hamile kaldım , ama maalesef düşürdüm
Bu ay gitmeyecegim ya bakalım testleri uygulayayım sonra giderim diye düşündüm. Çünkü en ufak olumsuz birsey duyarsam çok etkilenecegim stres yapacağım kendimi biliyorumDemir ve d vitamini eksikliği yumurtlamayı etkiliyormuş malesef hatta 3 aydır bu yüzden hamile kalmadığımı da düşünüyorumbence de baktırsanız en azından kan ve idrar tahlili yaptırsanız iyi olur sizin için
Ben de varım selamlaarVarmı benim gibi hamilelik isteyen, ovulasyon testine yeni başlayanlar?
Hoşgeldinn canımBen de varım selamlaar
Aslında biz 3 aydır deniyoruz sadece umutsuz olmamalıyızBu ay gitmeyecegim ya bakalım testleri uygulayayım sonra giderim diye düşündüm. Çünkü en ufak olumsuz birsey duyarsam çok etkilenecegim stres yapacağım kendimi biliyorum
İnternetten sipariş verdim gelmesini bekliyorum bat 19 Mayıs ama bende pcos var o yüzden tam düzgün bir döngüm de yok maalesef canımHoşgeldinn canım. Ne zaman başlıyorsun bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?