Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine yeni yeni başlayanlar varmı 🤰🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu arada

Oruç tutsanız da tutmasanız da ilk idrarla yapmamamız gerekiyormuş :) sabah kacta kalkıyorsanız 2. Idrarda baslayin saat kaça denk geliyorsa hergün o saatte uygulayın testi. Hoşgeldiniz bu arada
Teşekkür ederim hoşbulduk
Ramazan bitince başlamayı düşünüyordum bu sebepten dolayı.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Siz ne zamandır evlisiniz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz

Siz ne zamandır evlisiniz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz
1 senedir evliyim 3 aydır istiyoruz biz:) 2 ay mobil uygulamadaki günleri takip ederek denedik olmadı işte:) peki ya siz?

1 senedir evliyim 3 aydır istiyoruz biz:) 2 ay mobil uygulamadaki günleri takip ederek denedik olmadı işte:) peki ya siz?
Bende 9 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz.
Kontrol amaçlı bu ay kadın doğuma gittim muayene etti yumurtalıklarında sıkıntı yok dedi.Kan idrar tahlili yaptı demir ve d vitaminim çok düşük çıktı şuan vitamin ve folik asite başladım 2 hafta falan oldu. Uygulamalar bence yanlış sonuç veriyor.İnşallah ovulasyon testi hepimizde işe yarar

Insallahh. Ramazan ayı hepimize uğur getirsindoktor ultrasonla mı baktı yumurtlalıklarınıza?

Insallahh. Ramazan ayı hepimize uğur getirsindoktor ultrasonla mı baktı yumurtlalıklarınıza?
İnşallah
Alttan ultrasonla baktı.2 buçuk aydır bebek istiyoruz dedim sanırım bu yüzden folik asit yazdı 2 ay kullan dedi.Siz gittiniz mi hiç muayene için dr a falan ?

İnşallah
Alttan ultrasonla baktı.2 buçuk aydır bebek istiyoruz dedim sanırım bu yüzden folik asit yazdı 2 ay kullan dedi.Siz gittiniz mi hiç muayene için dr a falan ?
Benim adet düzensizliğim vardı onun için gitmistim ama gebelik istemiyordum o ara. Aslında bir gidip kontrol ettirmem gerek :)

Benim adet düzensizliğim vardı onun için gitmistim ama gebelik istemiyordum o ara. Aslında bir gidip kontrol ettirmem gerek :)
Demir ve d vitamini eksikliği yumurtlamayı etkiliyormuş malesef hatta 3 aydır bu yüzden hamile kalmadığımı da düşünüyorum bence de baktırsanız en azından kan ve idrar tahlili yaptırsanız iyi olur sizin için

Evet takip ediyorum zaten öncesinde de ovulasyon testiyle hamile kaldım , ama maalesef düşürdüm
Ilk gebeliginiz di herhalde. Demekki hamile kalabiliyorsunuz en azından bunu biliyorsunuz

Bu ay gitmeyecegim ya bakalım testleri uygulayayım sonra giderim diye düşündüm. Çünkü en ufak olumsuz birsey duyarsam çok etkilenecegim stres yapacağım kendimi biliyorum

Bu ay gitmeyecegim ya bakalım testleri uygulayayım sonra giderim diye düşündüm. Çünkü en ufak olumsuz birsey duyarsam çok etkilenecegim stres yapacağım kendimi biliyorum
Aslında biz 3 aydır deniyoruz sadece umutsuz olmamalıyız Senelerce uğraşan insanlar var Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu arada yaşınız kaç çok soru soruyorum ama merak ediyorum böyle benimle aynı durumda olan kişilerle konuşmak rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…