- 7 Kasım 2019
- 5.879
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.439
- 198
ınsallah rabbım hayırlısıyla senın de yuzunu guldursun:))Ya bu arada hayurlisiyla kucağına al inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah rabbım hayırlısıyla senın de yuzunu guldursun:))Ya bu arada hayurlisiyla kucağına al inşallah
ınsallah rabbım hayırlısıyla senın de yuzunu guldursun:))
Amin inşallah saolasin canım benimınsallah rabbım hayırlısıyla senın de yuzunu guldursun:))
Birde bu doğurganlık masajı varmış onu yapiyorum ise yarıyor bence sağ kasığımda batma gibi bir şey oluyor ve akıntım oluyorAmin inşallah saolasin canım benim
8 günde çatlamış yumurtan. Evet en fazla 2damla şeklinde kullan hassaz olduğu için hemen bulanık olur. Ben 2 damla şeklinde kullandım hepMerhaba kizlar ben ilk defa bu ay ovilasyon testi kullanmaya başladım ama kafam çok karıştı yalnız mı yaptım acaba hep bulaniklasiyir testler 4 5 damla damlatiyorum fazla koyuyorum galiba böyle oluyor anlayan var mı acaba yorum yapar mısınız
Doktora git bence canm fermara iste çatlatma iğnesi ol ama doktoru iyi araştır bilgili birine git ben bu ay öyle yaptım iki ay bilmeyen doktorla klomen kullandım olmadı bu ay fermara kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorumYok canım gördüm ben ama ne olduğunu tam anlayamadigim için sordum kusura bakmanasıl gebe kaldınız ben 4 senedir istiyorum ama yok eşimde varikosel var ama değerleri güzel bendede kist vardı şu an yok tedavi oldum ama yine olmadı son şans ovulasyon testi kullanayım dedim
Canım yumurta çatladı teste göre bende değerlendirdim o günleri bakalım bekleyecehiz artık rabbim her şeye kadir dirDoktora git bence canm fermara iste çatlatma iğnesi ol ama doktoru iyi araştır bilgili birine git ben bu ay öyle yaptım iki ay bilmeyen doktorla klomen kullandım olmadı bu ay fermara kullandım çatlatma iğnesi oldum bekliyorum
Amin ona ne şüphe canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin çok zor beklemek umut etmekCanım yumurta çatladı teste göre bende değerlendirdim o günleri bakalım bekleyecehiz artık rabbim her şeye kadir dir
Evet canım benim bakalım ne olacakAmin ona ne şüphe canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsin çok zor beklemek umut etmek
Amin ona ne şüphe canım inşallah Rabbim tez vakitte nasip etsi
Kizlar merhabaEvet canım benim bakalım ne olacak
Canım benim iğne vurulduğum günden 6. Güne kadar hep iki çizgi belirgin çıktı sonrada yapmadım hiç hatta en koyu çizgiler iğneden 3 gün sonra oluştu şuan benim 9 gün gebelik testi yaptım sonra pozitif çizgi silik çıkıyor salı ve cuma günü sanrm belli olacak bnmkiMerhaba bir şey soracağım kizlar merak ettim de haninyumurta catlayinca silik oluyor ya testte ikinci çizgi peki sonradan yaptığımız da da silik mı oluyor catlamadan sonra yoksa ikinci çizgi hiç olmuyor mu
Ben bugün merakımdan yaptimda belli belirsizdi çok zor göründü ikinci çizgi adete yakın yapıyorlar testi net yada silik çıkıyor ve hamile olduklarını öğreniyorlar benim 6 günüm var adete yaptım testi hiç yok gibiydi o zaman hamile değilmiyim acaba tabi adete daha yakın gün yine yaparım amaCanım benim iğne vurulduğum günden 6. Güne kadar hep iki çizgi belirgin çıktı sonrada yapmadım hiç hatta en koyu çizgiler iğneden 3 gün sonra oluştu şuan benim 9 gün gebelik testi yaptım sonra pozitif çizgi silik çıkıyor salı ve cuma günü sanrm belli olacak bnmki
Gebelik testi mi yaptın canım. Vallaha bende çok araştırdım netten 12 gün yada 15 gün kesin sonuç görünüyor diyorlar benimde 6 gün var adeteBen bugün merakımdan yaptimda belli belirsizdi çok zor göründü ikinci çizgi adete yakın yapıyorlar testi net yada silik çıkıyor ve hamile olduklarını öğreniyorlar benim 6 günüm var adete yaptım testi hiç yok gibiydi o zaman hamile değilmiyim acaba tabi adete daha yakın gün yine yaparım ama
İnşallah Allah büyük ben dün yaptım merakımdan gebelik testi negatif ti bugün ovulasyon testi yaptım oda aşırı silikti gorunmez derecede ilk defa deniyorum ilk ayım ovulasyon kullanmamınGebelik testi mi yaptın canım. Vallaha bende çok araştırdım netten 12 gün yada 15 gün kesin sonuç görünüyor diyorlar benimde 6 gün var adete. Hakkımızda hayırlısı inşallah nasipse olsun ama hiç olumsuz düşünme canım her an dua et duadan vazgeçme ben iki aydır böyle yapıyorum ve nedendir bilmem ama bu ay olacak gibi hissediyorum
Büyük ihtimal iğne etkisi geçiyor ve yumurtlama oldu kesin ondan. Motel bozuluyor negatif görünce bende dün yaptım silikte olsa çıktı gebelik testinde bugün yaptım pozitif mi değil mi anlamadım ya ben görmek istediğim için ikinci çizgiyi görüyorum yada yok bakalım eşim yarın sabah yap dedi ama umutsuz olma bekle adet olacağın günü olmaz isen acilde kan ver kanda daha net belli olur bende öyle yapacağımİnşallah Allah büyük ben dün yaptım merakımdan gebelik testi negatif ti bugün ovulasyon testi yaptım oda aşırı silikti gorunmez derecede ilk defa deniyorum ilk ayım ovulasyon kullanmamın
Kasık ve karın ağrın var mı canım adet sancısı gibiİnşallah Allah büyük ben dün yaptım merakımdan gebelik testi negatif ti bugün ovulasyon testi yaptım oda aşırı silikti gorunmez derecede ilk defa deniyorum ilk ayım ovulasyon kullanmamın
O kadar alistimki negatifeBüyük ihtimal iğne etkisi geçiyor ve yumurtlama oldu kesin ondan. Motel bozuluyor negatif görünce bende dün yaptım silikte olsa çıktı gebelik testinde bugün yaptım pozitif mi değil mi anlamadım ya ben görmek istediğim için ikinci çizgiyi görüyorum yada yok bakalım eşim yarın sabah yap dedi ama umutsuz olma bekle adet olacağın günü olmaz isen acilde kan ver kanda daha net belli olur bende öyle yapacağım
O kadar alistimki negatifeBüyük ihtimal iğne etkisi geçiyor ve yumurtlama oldu kesin ondan. Motel bozuluyor negatif görünce bende dün yaptım silikte olsa çıktı gebelik testinde bugün yaptım pozitif mi değil mi anlamadım ya ben görmek istediğim için ikinci çizgiyi görüyorum yada yok bakalım eşim yarın sabah yap dedi ama umutsuz olma bekle adet olacağın günü olmaz isen acilde kan ver kanda daha net belli olur bende öyle yapacağım
Ya arada sağ kasığımda sızı gibi çok hafif ağrı giriyor çok hafif ama olduğu belli bu ay yumurtlamadada çok sancilandim aşırı hemde bilemiyorum eğer olursa mucize olurKasık ve karın ağrın var mı canım adet sancısı gibi
Bu arada sen çatlatma iğnesi mi yaptirdin ve ne zaman yaptirdinBüyük ihtimal iğne etkisi geçiyor ve yumurtlama oldu kesin ondan. Motel bozuluyor negatif görünce bende dün yaptım silikte olsa çıktı gebelik testinde bugün yaptım pozitif mi değil mi anlamadım ya ben görmek istediğim için ikinci çizgiyi görüyorum yada yok bakalım eşim yarın sabah yap dedi ama umutsuz olma bekle adet olacağın günü olmaz isen acilde kan ver kanda daha net belli olur bende öyle yapacağım
Aslında var ama çook dikkatli bakmak gerek.bende negatif görmekten yoruldum iğnenin etkisinde bile olsa çizgi görmek mutlu ediyorO kadar alistimki negatifesen bi fotosunu atsana testin bakım merak ettim inşallah vardır