Ovulasyon testiyle 15.gunde yumurtlayanlar kacinci gunde gebeliginizi ogrendiniz

Bambummm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
107
126
13
27
Ovulasyon testiyle 15.gunde yumurtlama 17.gunde catlama oldu adetim 1 gun gecti henüz pozitifi gormedim siz kacinci gunde gordunuz

Ovulasyon testiyle 15.gunde yumurtlama 17.gunde catlama oldu adetim 1 gun gecti henüz pozitifi gormedim siz kacinci gunde gordunuz
17. gun catlama olduysa yumurtlama o gun onu uzerıne 12 gun sayarak test yapabılırsın :) adetını de catlamadan sonra 14 15 gun gecınce olursun. adetın yumurtlamaya gore ılerı gerı oynar. o yuzden adetım gectı derken aslında gecmemıs olabılır

Bir iki ay denedim sonra bırakmıştım ovülasyon testi yapmayı hafta sonu doktora gitmiştim bana yumurtan 15 mm şuan döllenme olursa sağ yumurtanda olur diğeri 12 mm dedi birer gün arayla ilişki önerdi şuan ilaç yazmıyorum adet olursan adetliyken olmaszan da 11.12 gün sonra gel dedi bakalım bugün ovülasyon testi yaptım pozitifti 15.gün şuan ve benim iki gün sürüyo yumurtlama keşke hamile kalsam da gerek kalmasa ilaç tedavisine😥

Bir iki ay denedim sonra bırakmıştım ovülasyon testi yapmayı hafta sonu doktora gitmiştim bana yumurtan 15 mm şuan döllenme olursa sağ yumurtanda olur diğeri 12 mm dedi birer gün arayla ilişki önerdi şuan ilaç yazmıyorum adet olursan adetliyken olmaszan da 11.12 gün sonra gel dedi bakalım bugün ovülasyon testi yaptım pozitifti 15.gün şuan ve benim iki gün sürüyo yumurtlama keşke hamile kalsam da gerek kalmasa ilaç tedavisine😥

Hayirlisiyla hamilesinizdir insallah ilac tedavisine gerek kalmaz 15.gun yumurtlamadan sonraki miadett
Yok hayır adetten sonra 15. Gün aralık 28 16. Gün oldu şuan doktor bir gün arayla ilişki önermişti bakalım hayırlısı adet olursam ilaç tedavisine başlıcaz artık

Back
X